Dan Alexa, război total cu Gigi Becali după pumnul primit în față de la Prodanca! ”Nu dai niciodată într-un om căzut la pământ! Mai spune că este și smerit, cu frica lui Dumnezeu”

Dan Alexa susține că, după scandal pumnului cu Anamaria Prodan, cel mai tare l-a dezamăgit Gigi Becali

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Duminică, Dan Alexa a decis să spună, în sfârșit, lucrurilor pe nume și să nu se mai ascundă după degete în scandalul provocat de pumnul primit în față de la impresara lui, Anamaria Prodan.

"Lătrăii care vorbesc pe la televizor sau prin ziare sunt patetici. Jenanţi. Cei ce se dau în spectacol şi fac declaraţii de genul “Alexa este femeie fiindcă nu a fost în stare să o bată pe Anamaria Prodan” sunt jena definiţiei de bărbat! Episodul cu managerul meu Anamaria Prodan a fost unul copilăresc. Anamaria Prodan nu este bărbat. Este femeie. Femeile reacţionează haotic, reacţionează la impuls. Anamaria este o femeie impulsivă. Care pune inimă în orice face. Am fost supărat pe moment, clar. Am stat de vorbă imediat cu Anamaria. Şi-a cerut scuze. Ana este omul care îsi asumă şi bunele şi relele prin care trecem şi am trecut. A fost o copilărie din partea ei. Niciodată nu aş ridica mâna la Anamaria sau la o altă femeie. Am clarificat şi acest subiect şi am predat o lecţie de viaţă şi educaţie tuturor bărbaţilor din România”, a fost declarația oficială a antrenorului Astrei.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Trandafiri criogenati sau trandafiri proaspeti? Voi ce alegeti?

Citeste si: Prima fotografie cu Sorina și părinții adoptivi în SUA

Citeste si: Sorin Ovidiu Vîntu, despre cazul Sorina! ”Un circ grotesc și inuman”

Dan Alexa l-a atacat dur pe Gigi Becali! ”Un om e căzut la pământ, nu îl mai calci și tu o dată”

Dacă în privința Prodancei, tehnicianul a explicat tot, lăsând să se înțeleagă că, acum, după incident, au relație bună, pe alții însă, nu i-a menajat deloc.  

Dan Alexa l-a atacat pe Gigi Becali, și chiar dur după ce latifundiarul ar fi spus că el nu concepe reacția tehnicianului.” Cum, femeie, să baţi un bărbat? Şi tu, bărbat, să stai în loc, să nu o iei de păr şi să tăvăleşti cu ea pe jos. E de apreciat cum a reacţionat. Eu dacă eram, o luam de păr o tăvăleam şi o şi tundeam”, a spus afaceristul, la Antena 3. De partea cealaltă, ieri, Alexa a fost și el la fel de incisiv. ”M-au deranjat declaraţiile unor oameni. În special cea a lui Becali, el spune că este un om smerit, cu frica lui Dumnezeu. Să fim serioși…Păi cum a vorbit așa despre mine! Când vezi că un om e căzut la pământ, nu îl mai calci și tu o dată. Nu dai niciodată într-un om căzut la pământ! Sunt total dezamăgit de el", a comentat Dan.

Galerie foto 
Citește și:

Care este starea de sănătate a antrenorului dinamovist Eugen Neagoe! Noaptea trecută ar fi suferit un infarct

Ce a putut să facă Adelina Pestrițu a doua zi după nuntă! Asta nu s-a mai întâmplat

Bianca, mesaj după ce a fost eliminată de la Puterea Dragostei! ”Karma va acționa”

Gabi Tamaș a fost dat dispărut, dar Anamaria Prodan l-a ”scos” la suprafață și s-a pozat cu el! ”Fără pereche”

Bogdan Mocanu este în doliu. Câștigătorul primului sezon Puterea Dragostei, mesaj cu subînțeles: ”Nu mai e loc de alt stres...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies