Dan Antonescu, convins că Gheorghe Dincă nu a ucis-o pe Alexandra: „Ea trebuia livrată la parametri corespunzători”

Dan Antonescu a vorbit despre cazul de la Caracal și despre impresia pe care i-a lăsat-o Gheorhe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Dan Antonescu, fostul șef al Serviciului Omoruri de la Poliția Capitalei, nu crede că Alexandra Măceșanu este moartă. Mai multe indicii arată, spune el, că Gheorghe Dincă nu ar fi intenționat niciodată să o ucidă pe adolescneta de doar 15 ani din Caracal.

Dan Antonescu este de părere că Gheorghe Dincă este folosit de persoane mult mai inteligente și că monstrul din Caracal nu ar fi un criminal priceput, care duce anchetatorii de nas, ci doar o persoană cu un intelect scăzut care a fost manipulată de o rețea care se ocupă cu traficul de persoane.

fara descriere

„Îl suspicionez că fiind unealtă unor oameni care se ocupă cu traficul de persoane. De ce spun asta: el îndeplinește niște condiții foarte greu de găsit la alte persoane. Omul acesta are probleme psihice – are 8 sau 10 internări, e adevărat nu peste niște afecțiuni extraordinar de grave. Mă întreb eu medicul care l-a internat și l-a tratat a anunțat cumva Poliția că are sun tratament un bolnav cu probleme psihice și că acel bolnav are permis de conducere? Nu! Era absolut obligat să o facă”, a declarat Dan Antonescu, conform romaniatv.net.

Citeste si: Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, acuzații grave la adresa soției lui Gheorghe Dincă: „Minte într-un hal fără de hal”

fara descriere

„Alexandra trebuia livrată”

Dan Antonescu spune că în declarațiile lui Gheorghe Dincă apar foarte multe contradicții. Fostul șef al Serviciului Omoruri de la Poliția Capitalei spune că Alexandra Măceșanu trebuia dusă unei rețele de traficanți de persoane, nicidecum ucisă.

„Cine are la îndemână un astfel de om, cu un intelect nu foarte dezvoltat, cu niște fixații de ordin psihiatric, care posedă permis de conducere. Atunci când faci taximetrie într-o zonă că asta foarte mică nu se poate să nu ai sprijinul cumva, umbrelă cuiva ținută deasupra. Cineva l-a acoperit. De ce te preocupi de așa ceva dacă ai de gând să o omori? E clar că nu acesta era scopul. Ea trebuia ‘livrata’ la parametri corespunzători unei rețele”, a adăugat Dan Antonescu, conform aceleiași surse. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate