Dan Bittman, făcut praf după ce a fost prins cu masca la cumpărături! Ana Birchall despre solistul de la Holograf: ”Impostură, oportunism, ipocrizie, penibil”

Ana Birchall îl ironizează pe Dan Bittman, care a fost surprins la cumpărături purtând mască după ce acesta a anunțat că nu mai vrea să trăiască ”în condițiile astea”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

dan bittman
Dan Bittman s-a săturat de criza COVID

Ana Birchall, fost Ministru al Justiției, îl distruge pe Dan Bittman, după ce acesta a fost surprins la cumpărături purtând o mască de protecție. Cu câteva zile în urmă, cântărețul a anunțat că nu mai suportă măsurile anti-COVID19. Birchall îl acuză pe Bittman de ”impostură, oportunism și ipocrizie” după apariția acestor fotografii.

Ana Birchall: ”Păcat, îmi plac câteva melodii”


In articol:

” Vaaii vaaaiii domnul poartă mască deși acum câteva zile la TV susținea "Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID!" Acesta este un exemplu de impostură, oportunism și ipocrizie... la care se adauga o doză maximă de penibil și lipsă de respect față fanii lui și ai trupei. Păcat, mare păcat că îmi plac câteva melodii Holograf!”, a scris Ana Birchall pe contul ei de socializare.

dan bittman ana birchall
Anna Birchall l-a criticat pe Bittman

Citeste si: Mihaela Rădulescu a confirmat relaţia! În Pro TV se ştia, deja. Zvonul era adevărat - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Dan Bittman a povestit la Gândul Live că nu crede că numărul de îmbolnăviri cu noul coronaviurs este real și că nu are încredere în măsurile luate de guvern.

Citeste si: Dan Bittman lovește din nou! Încă o ieșire controversată a artistului, după ce inițial a spus că noul coronavirus este o minciună: „Ar fi trebuit să fim toți morți până acum”

Citeste si: Mesajul unui medic despre cazul unui bucureştean infectat cu SARS-COV-2, care ar urma să fie transferat la Iași: “Acolo îl așteaptă Dumnezeu cu mila Lui”

Bittman: ”Românii să gândească cu mintea lor”

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de COVID-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ. Da. Numărul e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate și acelea. În primul rând e miza să există starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație, și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor. Sună-mă în 5 decembrie să îmi spui câte cazuri sunt… Nu ți se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care știu exact ce vor. Uitați-vă pe o televiziune concurentă, afirmațiile unui fost deputat, un hoț care vorbește acum despre hoț”, a declarat Dan Bittman la Gândul Live.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

Se dau case gratuit! Se întâmplă chiar la granița cu România

Lovitură de teatru! Andreea Bălan și George Burcea sunt din nou un cuplu? „Da, s-au împăcat…”. Toți fanii sunt șocați

Dan Teodorescu, replică acidă pentru Dan Bittman, după declarațiile controversate despre Covid. Solistul de la „Taxi” a uitat de maniere: „Eşti deştept şi ştii că nu-i nicio...

Răzvan Botezatu l-a făcut praf pe Dan Bittman! ”Nici mie nu îmi convine, dar nu mă bag unde nu mă pricep”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies