Dan Bittman s-a trezit cu multe femei goale pe cont, după ce a vorbit despre ”minciuna COVID-19”! Cum a fost compromis de hackeri solistul trupei Holograf?

Dan Bittman privește neputincios cum imaginea lui este terfelită în fiecare zi. Totul s-ar trage de la declarațiile ”belicoase” despre COVID-19.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Dan Bittman este victima unei acțiuni fără precedent al hackerilor, venit la scurt timp după ce artistul a dezvăluit că nu crede că măsurile anti-COVID sunt justificate și a acuzat vedete precum Andreea Esca că ”au mimat” că sunt bolnave.

Contul lui Dan Bittman, compromis de hackeri

Solistul trupei Holograf a ajuns acum să fie luat peste picior de internauți pentru că pe pagina lui oficială de artist, în fiecare zi, sunt postate imagini cu puternic conținut pornografic. Fotografiile apar la secțiunea ”stories” și conțin imagini explicite ale organelor sexuale feminine, cu trimitere la un site de unde, probabil, te poți trezi cu un virus pe telefon sau computer.

dan bittman cont
Una din cele mai ”soft” imagini de pe contul lui Bittman (imagine cenzurata)[Sursa foto: Facebook Dan Bittman Official]

În fiecare zi, imaginile se schimbă și apar alte și alte nuduri, spre disperarea lui Dan Bittman, care își vede zilnic imaginea terfelită. În disperare de cauză, el și-a rugat colegii de la Holograf să posteze un anunț prin care să le transmită fanilor că nu el este autorul postărilor.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Andreea Esca, mărturii șocante! Celebra prezentatoare tv, bătută și dată afară din casă: „M-au lăsat pe preş”

”Bună dimineața! Poate v-ați dat seama și singuri că pagina oficială de Facebook a lui Dan a fost spartă de hackeri care postează conținut cu care Dan nu are nici o legătură. Încercăm să reluăm controlul paginii. Vă vom ține la curent”, se arată în mesajul celor de la Holograf.

Atacul hackerilor are legătură cu afirmațiile lui Bittman despre coronavirus?

Conform unor surse apropiate cântrețului, sunt șanse mari ca acțiunea hackerilor să aibă legătură cu declarațiile ”belicoase” ale acestuia legate de COVID-19. După ce a făcut acele declarații, Bittman a primit multe înjurături pe contul de Facebook, dar și unele amenințări că va avea de suferit pentru că ”a jignit multă lume”.

Citeste si: Dan Bittman, de neoprit: ”Cred că Andreea Esca și-a înscenat boala! Nu e nimic adevărat, acolo”! Artistul s-a dezlănțuit în problema COVID-19

dan bittman
Dan Bittman a vorbit despre COVID-19

Ipoteza nu este tocmai fantezistă, pentru că acțiunea hackerilor nu a avut ca scop fraudarea conturilor artistului ci umilirea totală a acestuia, ceea ce se întâmplă destul de rar. De cele mai multe ori, hackerii acționează discret, obțin informațiile de care au nevoie după care își lasă cel mult ”o semnătură” pentru a se afla că ei sunt cei care au reușit să ”spargă” un site sau o bază de date. În acest caz, scopul final a fost compromiterea lui Dan Bittman.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies