Dan Helciug, în alertă! Fata lui a dispărut în Grecia

Dan Helciug a trecut prin clipe tensionate în vacanța din Grecia. Fata lui dispăruse.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Dan Helciug a fost cu familia în Grecia pentru două săptămâni. Dacă ar fi trebuit să fie o perioadă de relaxare și de odihnă, Dan Helciug a trăit spaima vieții: fetița sa dispăruse în Grecia! A povestit totul:

"Eram toţi patru într-un micuţ magazin de haine din Salonic. Elena, soţia mea, a vrut să probeze o rochiţă şi a intrat cu Ruxandra (6 ani) în cabina de probă. Eu păzeam uşa, Luca (12 ani) lângă mine. La un moment dat, Elena iese pe jumătate din cabină şi mă roagă să îi aduc o altă mărime de rochiţă.

Citeste si: Ce le-ar fi spus Gheorghe Dincă colegilor de celulă despre modul în care a ars cadavrul Alexandrei Măceșanu

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, expert in bucatarie! Am aflat ce știe să gătească bruneta și care e mâncarea preferată a lui Livian!

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ: Fetiţa de 11 ani din localitatea Gura Suţii, dispărută vineri, a fost găsită moartă

Am vorbit preţ de câteva secunde. În acest timp, Ruxandra a dispărut din cabina de probă. Nu am înţeles pe unde şi cum, mi-au venit în minte toate filmele paranormale de groază, m-am gândit că a răpit-o cineva. O strigam şi nu răspundea, am căutat-o absolut peste tot, inclusiv în biroul şefei de magazin.

Vânzătoarea transpirase toată. Când eram la un pas să cedăm şi să chemăm poliţia, vânzătoarea o găseşte. Ghici unde era?! Cabina de probă respectivă comunica printr-un perete fals cu depozitul lor, era o uşă pe care Ruxandra a descoperit-o şi a intrat dincolo, unde se distra probând hăinuţe. Nimeni nu a auzit nimic că era muzică în magazin.

Ne-am gândit inclusiv că poate s-a furişat pe lângă mama ei, căci ea mai face glume din astea şi se ascunde de noi. Am trăit spaima vieţii, ce mai!", a povestit artistul, conform Click.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate