Dan Negru, despre prezența sa la Kanal D ”Aș șterge știrea care urmează despre noi” VIDEO

Vedete

Dan Negru, despre prezența sa la Kanal D ”Aș șterge știrea care urmează despre noi” VIDEO

Dan Negru a fost invitatul lui Denise Rifai în emisiunea sa de la Kanal D.

 

Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuți și mai longevivi prezentatori TV de la noi, cu o carieră de peste 25 de ani în televiziune, a fost invitatul  emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Vedetă Antena 1 de mulți ani, Dan Negru a recunoscut că după participarea sa la emisiunea de la Kanal D, mulți se vor întreba cum a fost posibil acest lucru.

Întrebat de Denise Rifai, ce știre despre el ar șterge din presă, Dan Negru a spus că probabil cele care vor apărea după participarea lui la Kanal D și care ”vor fi trucate”.

(Citeste si ce studii are de fapt prezentatorul tv Dan Negru)

Dan Negru si Denise rifai Kanal D
Dan Negru, invitat in emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Dan Negru, la un pas să cumpere cele mai mari posturi de televiziune din România. „Cu tot cu Esca, Stoiceasca şi Süleyman”

”Înainte de orice, cred că aș șterge știrea care urmează despre noi: ”Negru, la Kanal D! WOW” Să știi că eu asta cred că e o normalitate, cred că încet-încet televiziunea se îndreaptă spre normalitatea asta.

În lume se întâmplă schimbul ăsta între televiziuni, în online se joacă de multă vreme așa...este deschis. Așa că eu aș șterge posibilele știri care ar putea să apară de genul ...Negru la Kanal D. Cred că ar trebui să ne ducem în zona asta de normalitate, pentru că ele (n.red. stirile)vor fi trucate, schimbate”, i-a spus Dan Negru lui Denise Rifai.( Citeste si cati bani incaseaza Dan Negru)

Citeste si: Denise Rifai se dezbracă de secrete! Prezentatoarea TV face mărturisiri emoționante din viața personală: „Mi l-am dorit foarte mult. Parcă e copilul meu”

Dan Negru a filmat și cu Andi Moisescu

De altfel, Dan Negru chiar a mărturisit că a filmat de curând cu Andi Moisescu pentru emisiunea online a acestuia. ”Îmi povestea Andi că nici la Pro Tv, nici la Antenă, era imposibil ca noi să ne întâlnim.

Viitorul în schimb cred că va fi ca noi să fim o mare familie de televiziune”, a spus Dan Negru în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.