Dana Criminala, terorizată de familia lui Leo de la Strehaia! Scandal uriaș

Divorțul dintre Dana Criminala și Leo de la Strehaia pare să se complice din ce în ce mai mult, mai ales că, la mijloc, pare-se, este casa în care locuiește bruneta, la Ploiești.

Autor: Calin Perian

In articol:

Așa că, zilele trecute, Leo de la Strehaia, însoțit de mama și de sora sa, a făcut, în miez de noapte, o vizită la proprietatea celei care îi va deveni fostă soție, Dana Criminala.

Citeste si: Ce fantezii a avut Leo de la Strehaia cu Elena Marin? Motivul pentru care ”prințul” nu se mai poate uita la Survivor România 2021

Iar acolo, evident, scandalul a fost unul epocal. Nu de altceva, dar familia lui Leo de la Strehaia și-ar fi dorit o ”negociere” mai dură, chiar în fața porții. ”Vreau să mă scap de Leo și mi-l ia înapoi!”, spune, la început Patroana. Și, odată ajunși în fața porții, Patroana vorbea în fața porții, dar Olga, mai ”înfiptă”, propunea să sune la 112 pentru a o scoate pe Dana Criminala din casă. ”Vrei să iasă oamenii cu parii, să mă omoare”, a început Patroana să strige la Olga de la Strehaia, spre amuzamentul lui Leo care filma totul. Vizibil jenată și, speriată de gândul că ar putea interveni Poliția din cauza scandalului din poarta nurorii sale, Patroana a vrut să plece, dar Olga s-a pus pe răcnit.

”Să ne dea banii, să ne dea banii”, semn că și-ar dori ca Dana Criminala să plătească pentru casa pe care Leo de la Strehaia spune că i-ar fi cumpărat-o.

Olga si Patroana
Olga si Patroana, scandal in poarta la Dana Criminala

Citeste si: Leo de la Strehaia, lovit unde îl doare mai tare: la buzunar! Dana Criminala i-a copt-o în plin divorț

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

”Tu crezi că am venit să mă împac cu ea? Niciodată nu am să mă împac cu ea! Bine câ mi-ai arătat casa unde stă, să vin să iau banii mâine”, a spus Olga de la Strehaia, supărată foc.

 

Leo de la Strehaia și Dana Criminala, divorț cu partaj

La divorț, Leo de la Strehaia dorea să împartă vila de lângă Ploiești pe care de curând, a cumpărat-o Dana Criminala. Doar că a avut parte de o surpriză uriașă. ”Dana mi-a spus că nu avem ce partaj să facem, că vila este cumpărată de Renata. Crede că așa rămâne cu toată casa și fără să îmi dea banii mei. O sa fac în așa fel încât să fie cercetat fiecare leuț pe care Renata l-ar fi dat, chipurile, pentru casă. De unde bani dacă ea nu are niciun venit? Iar Dana m-a făcut pe mine să plătesc totul, ele nu au bani”, ne-a spus Leo de la Strehaia acum câteva zile.

 

Citeste si: Leo de la Strehaia, umilință fără margini pentru propria mamă! Și-a bătut joc de ea în ultimul hal Video

Leo de la Strehaia și Dana Criminala s-au despărțit anul trecut, în vară

În vară, dacă afacerile îi erau pe butuci, viața personală a lui Leo de la Strehai a părea să fie mai bună ca niciodată. Doar că, în vară, scandalul cu Patroana din casa lui Leo de la Strehaia l-a făcut pe ”Prințul Țiganilor” să rămână, din nou, fără nevastă. De altfel, între Dana Criminala și Leo de la Strehaia lucrurile au fost tot timpul complicate, iar Patroana le-a pus câte piedici a putut ea, mai ales că, în august, l-a pus să aleagă între ea și soția lui.

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia si Dana Criminala, pe vremurile in care inca se mai iubeau

Leo de la Strehaia, pus într-o situație aproape imposibilă, a decis să rămână alături de mama sa și Dana Criminala nu a mai stat pe gânduri și a plecat de lângă el, iar apoi și-a cumpărat o casă, lângă Ploiești.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Leo de la Strehaia, circ la restaurant! ”Prințul Țiganilor” s-a dat în stambă de față cu zeci de clienți Video

Împăcare istorică. Leo de la Strehaia și Anca sunt din nou împreună: ”Dana Criminala nu mă mai suna”

Leo de la Strehaia, show total după ce a scăpat de COVID!

A venit timpul ca 5 zodii să nu mai facă concesii și să pună piciorul în prag

Vladimir Putin a dat vestea personal! Anunț la nivel mondial: Arma nucleară...

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Cât mai durează coșmarul șoferilor pe Valea Prahovei. Prima licărire de speranță

Eroul Portugaliei, Goncalo Ramos, după tripla contra Elveției. Ce spune despre Cristiano Ronaldo: ”A vorbit cu mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies