Dani Mocanu a amenințat cu procesul gigantul TikTok, după ce s-a trezit cu contul suspendat temporar! ”Aveți trei zile, altfel...”

Dani Mocanu a avut o problemă cu contul său de TikTok și s-a supărat rău pe reprezentanții aplicației.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Dani Mocanu a apărut într-un live pe contul lui de socializare în care îi ceartă pe reprezentanții aplicației TikTok pentru că la un moment dat s-a trezit cu contul blocat.

Dani Mocanu se ia de gât cu gigantul TikTok

Cântărețul s-a enervat cumplit că i-a fost tăiat accesul la contul pe care este urmărit de 1,2 milioane de persoane și are peste 22,4 milioane de aprecieri. Mocanu s-a plâns de faptul că nu a fost notificat în legătură cu durata suspendării contului și susține că nu a încălcat în nici un fel teremenii și condițiile impuse de aplicația TikTok. Mai mult, el susține că mulți artiști investesc sume mari de bani în acest tip de promovare și se trezesc cu surprize cum a fost cea din cazul lui.

Mocanu le-a dat un ultimatum celor de la TikTok, amenințându-i cu procesul.  

”Artiștii v-au dat bani”

”…Nivelul de inteligență în România e mult înapoi față de alte țări, toți artiștii au pus botul, au băgat mâna în buzunar și v-au dat bani.

Nu se face așa ceva. Aveți trei zile... Laura, ai trei zile... Sărut’mâna... Îți vorbesc foarte frumos pentru că nu te cunosc, am îneles că tu te ocupi, tu ești șefa. Poate tu nu știi nimic, poate tu n-ai nici o vină, săraca... nu vreau să îți bag vreo vină aiurea, poate tu nu știi nimic.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Dani Mocanu răspunde acuzațiilor de pe internet! Avea sau nu șosetele murdare în videoclipul melodiei pe care i-a dedicat-o Ananamariei Prodan? “Vă dau dreptate”

Dar ai trei zile să remediezi problema. Altfel, voi da drumul la proces și am să câștig, vă promit că am să câștig.

Citeste si: Cum ar fi arătat viața lui Dani Mocanu dacă nu se apuca de cântat? Dezvăluiri sincere în emisiunea „În Oglindă”: „Cu siguranță ajungeam prin pușcărie”

În primul rând, n-am primit o notificare până când voi fi blocat temporar. În al doilea rând, nu am încălcat termenii și condițiile TikTok-ului cu nimic...”, a declarat Dani Mocanu într-un live pe un cont de socializare.

Citeste si: Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini de la eveniment- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?- stirilekanald.ro

Citeste si: Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai ceva ca vedetele de la Hollywood- radioimpuls.ro

Problema s-a remediat între timp

Dani Mocanu

Dani Mocanu e la curent cu noile tehnologii

În momentul actual, Dani Mocanu are din nou contul de TikTok activ, ceea ce înseamnă că problemele legate de respectiva suspendare s-au rezolvat. Dani Mocanu și-a anunțat intenția de a deveni ”numărul 1 ” în România și pe TikTok, după ce a reușit să domine în topul vizualizărilor pe Youtube, în ultimii ani.

TikTok este cea mai de succes aplicație a momentului în Europa și Statele Unite. Aplicația a fost lansată în 2018 de o companie din China, care a ajuns, în prezent, la o valoare de piață de peste 75 de miliarde de dolari.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dani Mocanu îl caută disperat pe Marius Csampar, cel mai cunoscut criminal în serie din România! Apel bizar: ”Trebuie să-i transmit ceva...”

Cum a ajuns Dani Mocanu pe locul 8 În lume, cu melodia pentru Anamaria Prodan

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies