Cum arată Dani Mocanu după ce și-a făcut implant de păr! Imaginile pe care le aștepta toată lumea

Dani Mocanu a făcut publice primele imagini, după ce și-a făcut implanturi. Deja se văd rezultatele.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

miky yaya si dani mocanu

Dani Mocanu a vrut să își schimbe total look-ul și nu a stat pe gânduri. Cunoscut ca un tip cu chelie și barbă deasă, manelistul a apelat la chirurgia estetică pentru un aspect mai tineresc și mai puțin agresiv.

Mai precis, Dani Mocanu a suferit în urmă cu aproximativ două săptămâni o intervenție pentru implant de păr la o clinică din Istanbul. Alături de el a mers, în același scop, în Turcia, producătorul Nicky Preotu (ex-Boombastic). Și el chelios și viitor pletos. Cei doi s-au încurajat reciproc până în ultimul moment, înainte de intrarea în sala de operații.

dani mocanu implant de par

Mândru de rezultatul intervenției, Dani Mocanu a publicat deja două fotografii cu noul look, deși mai are de așteptat până la rezultatul final. „Deja crește părul”, a observat un prieten virtual.

Citeste si: Brigitte l-a umilit pe Florin Pastramă în public! Ce a făcut bruneta de față cu toată lumea

Citeste si: S-au găsit afișele prin care Gheorghe Dincă racola victime în Caracal: „Doresc să cunosc o fată serioasă să locuiască la mine și să ne...”

Citeste si: Gheorghe Dincă a depus plângere împotriva polițiștilor! Tonel Pop, avocatul familiei Melencu a luat foc: „Dincă e boierul acestei anchete și procurorii îi cântă în strună”

dani mocanu implant de par

Dani Mocanu a făcut live de pe masa de operație

Manelistul Dani Mocanu a trecut prin procedură în stil mare. El a intrat în live de pe masa de operații, în timp ce medicul îi implanta firele de păr. „După cum vedeți, nu e dureros deloc”, a spus Dani Mocanu. Declarație cel puțin dicutabilă privind imaginile în care firicelele de sânge îi țâșneau de sub pielea capului.

Dani Mocanu a intrat de ieri în galeria bărbaților din viața publică ce și-au făcut implant de păr, printre care: Dan Bittman, Gică Popescu, Bogdan Vlădău, Mihai Trăistariu, Ioniță de la Clejanu, Sorin de la Akcent, Florin Pastramă, Radu Mazăre, Cătălin Botezatu, etc.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate