Dani Oțil și Loredana, imagini incendiare în direct! El, cu capul între sânii artistei

Dani Oțil și Loredana au fost de Dragobete protagoniștii unei scenete hilare, așa cum telespectatorii nu se așteptau să vadă.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

 Loredana


In articol:

Dani Oțil și Loredana au fost de Dragobete protagoniștii unei scenete hilare, așa cum telespectatorii nu se așteptau să vadă.
Artista a venit în platoul emisiunii matinale și a fost provocată să participe la o mică scenetă în direct, alături de Dani.
Răzvan era naratorul, iar regula era ca personajele interpretate de Dani și Loredana să urmeze îndeaproape indicațiile naratorului.
Așa că Dani s-a așezat confortabil pe canapea, cu capul în poala Loredanei, în timp ce artista flirta cu el din priviri, dar și prin mișcările provocatoare.

Citeste si: Ramona, colega lui Dani Oțil, a divorțat: "Îl iubesc prea mult!"

 

 Loredana

Citeste si: Dani Oțil, anunț surprinzător: „Gata! Am dat inelul!"

 

"Ea, Loredana, amanta lui, îi luă cartea din mână, îi prinse capul între palme și îl mușcă ușor de nas. Iar el spuse...", a inceput Razvan narațiunea.

"Vreau să menționez că mă însor mâine, poimâine...", a menționat, în apărarea lui, Dani, conștient fiind că iubita lui ar putea să vadă imaginile.

Fără niciun fel de inhibiție, Loredana și-a desfăcut jacheta, și-a împins bustul în față, iar apoi s-a aplecat către Dani...să-l muște de nas. Atunci când toți provitorii credeau că cei doi sunt pe cale să se sărute, artista s-a "cumințit" si a simulat doar ca il musca.

Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu? Postarea de pe Instagram care le-a dat de gândit fanilor

dani otil

Dani Oțil și-a găsit fericirea în brațele Gabrielei Prisăcariu și pare că realția lor duce într-o direcție foarte bună.

Cei doi îndrăgostiți au plecat într-o vacanță exotică și dacă până acum nu prea postau fotografii împreună, această vacanță le-a oferit prilejul perfect. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut o serie de fotografii care au făcut deliciul fanilor.

Într-o postare de pe Instagram, Dani Oțil lasă să se înțeleagă multe și pare că ar vrea o ceară de soție pe iubita lui, doar că mai așteaptă momentul potrivit.

„Vraja mării... Vraja băiatului... Hai ca o conving până la urmă”, este postarea de pe Instagram scrisă de Dani Oțil, alături de o fotografie cu iubita lui.

Interanuții au continuat jocul de cuvinte făcut de Dani în descrierea fotografiei și l-au asigurat că procedează exact cum trebuie.
„Ai convins-o deja daca e acolo cu tine.”, „Dacă e fată isteață, te convinge ea pe tine”, sunt doar două dintre comentariile internauților.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate