Daniel Ghiţă a fost bodyguard-ul lui Traian Băsescu! Luptătorul a rememorat o întâmplare de Ziua Unirii: “A zis: “Nu e adevărat, nu respecți ordinele! Îți fac raport”

Acum mai bine de 10 ani, Daniel Ghiţă a fost bodyguard-ul lui Traian Băsescu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

La un moment dat, Daniel Ghiţă a fost bodyguard-ul lui Traian Băsescu. Luptătorul de K1 a lucrat între 2001 și 2008 ca ofițer al Serviciului de Pază și Protecție (SPP), detașat pentru paza președinților țării. Ghiță a relatat, pentru gsp.ro, un moment amuzant petrecut într-o zi de 24 ianuarie, când la Focșani se celebra Ziua Unirii Principatelor. Sportivul angajat în SPP asigura dispozitivul de protecție pentru președintele Traian Băsescu și a primit ordin să se infiltreze printre civilii care dansau hora în piață. (vezi cum l-a umilit Daniel Ghiţă pe Cătălin Moroşanu)

Citeste si: Elena Băsescu şi Mihaela Rădulescu sunt rivale în afaceri! Fiica lui Traian Băsescu a intrat pe piaţa hainelor pentru copii, acolo unde Răduleasca activează de 10 ani!

Citeste si: Scandal şi bătaie în plină stradă! Fostul ginere al lui Traian Băsescu şi-a aruncat iubita din maşină şi a abadonat-o pe marginea drumului!

Citeste si: Traian Băsescu, dezvăluiri de senzaţie despre soţia lui. Vezi ce face cu aceasta în fiecare dimineaţă şi care este subiectul tabu despre care nu vorbesc niciodată. "Nu o să auziţi"

Daniel Ghiţă a fost bodyguard-ul lui Traian Băsescu: "M-am îmbrăcat în civil și am ieșit de după un colț"

“S-a întâmplat la Focșani, era Hora Unirii. Eram în timpul serviciului. Unui dintre șefii mei mi-a spus: “Daniele, te dezbraci și intri în mulțime!” Adică, să mă îmbrac în civil. Eram la intervenție atunci. Am zis: “Domnule, nu pot să intru în mulțime pentru că mă recunoaște toată lumea. Atrag atenția”. El a zis: “Nu e adevărat, nu respecți ordinele! Îți fac raport”. M-am schimbat, m-am îmbrăcat în civil și am ieșit de după un colț, de după o clădire. Era foarte multă lumea pentru că era președintele Băsescu, toată lumea era prinsă în horă și deodată s-a oprit toată lumea: “Ghiță, Ghiță!”, a povestit Ghiţă.

fara descriere

Daniel Ghiţă a fost bodyguard-ul lui Traian Băsescu: "Am stat între ei, eram deja deconspirat” 

Se ştie că Daniel Ghiţă a fost bodyguard-ul lui Traian Băsescu. “Lumea era prinsă în Hora Unirii. M-am uitat la șeful meu și am întrebat: “Și acum ce facem?”. El: “Vino înapoi! Vino înapoi!”. Până la urmă m-am dus în horă și am stat între ei, eram deja deconspirat”, a explicat Ghiţă. El a povestit că a părăsit serviciul pentru că superiorii lui l-au pus să aleagă între sport și munca de protecție. Ghiță a ales să continue cariera în kickboxing.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate