Elena Băsescu şi Mihaela Rădulescu sunt rivale în afaceri! Fiica lui Traian Băsescu a intrat pe piaţa hainelor pentru copii, acolo unde Răduleasca activează de 10 ani!

Se poate spune că Elena Băsescu şi Mihaela Rădulescu sunt rivale în afaceri.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că Elena Băsescu şi Mihaela Rădulescu sunt rivale în afaceri. Fiica lui Traian Băsescu şi-a deschis recent un magzin online de haine pentru copii, care se numeşte Eba Kids. “Ideea unei colecţii de haine asortate mamă – copii s-a conturat cu mult timp în urmă, încă de pe vremea când mă pregăteam de botezul Sofiei. Mi-am dorit să mă asortez cu Sofia, iar, la botezul Anastasiei, Sofia a fost cea care şi-a dorit „să fie ca mama", a explicat Elena Băsescu.

Citeste si: Mihaela Rădulescu şi-a extins în Ungaria afacerea cu haine pentru copii! În România, pierderile vedetei sunt uriaşe! EXCLUSIV

Citeste si: ”Ștefan Bănică jr. și Mihaela Rădulescu au fost împreună la cinema, la ”Titanic”!” Prietena Răduleascăi a povestit tot

Citeste si: Mihaela Rădulescu, reacție incredibilă! Cum a răspuns, când Emil Rengle i-a propus să facă baie împreună

Elena Băsescu şi Mihaela Rădulescu sunt rivale în afaceri. Răduleasca are mai multe magazine

Fiica fostulul preşedinte al ţării intră pe o piaţă unde concurenţa e mare şi unde activează şi Mihaela Rădulescu. Vedeta a inaugurat în Bucureşti, în 2009, un magazin cu haine pentru copii a cărui imagine era chiar fiul ei, Ayan. Ulterior, au mai apărut magazine în mall-uri din Constanţa, Alba-Iulia, Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca şi Suceava, dar şi un magazin online. (vezi cum s-a dat de gol Mihaela Rădulescu că îşi photoshopează pozele)

Elena Băsescu şi Mihaela Rădulescu sunt rivale în afaceri. Firma Răduleascăi are pierderi de 1,5 milioane de euro

De curând, Elena Băsescu şi Mihaela Rădulescu sunt rivale în afaceri. Aceasta din urmă nu s-a descurcat deloc cu afacerea. Firma prin care magazinele Răduleascăi îşi desfăşoară activitatea, „Kinder Magic Store SRL”,  a pierdut aproximativ 1,5 milioane de euro între 2009 şi 2017. Practic, fiecare an a consemnat pierdere, firma nefiind niciodata pe profit. Mai mult, datoriile firmei erau, la sfârşitul lui 2017, de 7.640.410 lei, adică aproximativ 1.650.000 de euro. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: