Daniel Onoriu a fost detubat. Rebeca Onoriu a făcut dezvăluiri despre starea lui de sănătate

Mătușa pilotului, Rebeca Onoriu, a făcut mărturisiri despre starea de sănătate a lui Daniel! Acesta a fost detubat, însă situația nu ar fi roz!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Daniel Onoriu se află, în continuare, pe mâinile medicilor, internat în spital, însă starea lui de sănătate este puțin mai bună decât atunci când a ajuns în unitatea medicală. Cunoscutul pilot este internat în spital de mai bine de o lună. Rebeca Onoriu, mătușa lui, a făcut dezvăluiri despre starea lui de sănătate.

Aceasta susține că Daniel a fost detubat, însă situația lui nu e una chiar roz, căci este încă sedat.

El este încă în stare critică. Fratele meu este cel care stă înc ă de la primele ore ale dimineții de vorbă cu medicii și imediat ce are raportul ni-l transmite și nouă. Situația nu e una roz, însă tragem nădejde în fiecare zi și fiecare zi să fie spre vindecarea lui Daniel.

De câteva zile nu mai e intubat, e sedat, el are cannulă introdusă, însă i s-a micșorat cantitatea de sedare, dar el e în continuare cu septicemie. Are două abscese de puroi și este în continuare pe antibiotice, tratament indicat de domnul Streinu Cercel cărora îi mulțumesc public, și numărul leucocitelor care cresc și scad de la o zi la alta”, a spus Rebeca Onoriu, la un post de televiziune.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Vești proaste despre starea lui Daniel Onoriu! Nepotul lui Gabi Luncă se află în comă indusă: „Rugăciune multă”

Daniel Onoriu

Daniel Onoriu

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Daniel Onoriu, după mai bine de o lună la ATI. Rebeca Onoriu a fost în vizită la el: „A fost pentru prima dată când am vorbit și el nu mi-a răspuns. M-am speriat”

Daniel Onoriu nu poate să fie transferat în afara țării

Pilotul nu poate să fie transferat în afara țării, pentru că organismul lui nu ar rezista. În prezent, Daniel Onoriu este sedat și inconștient. Familia acestuia speră la o minune, care să-l salveze. Pilotul are parte de cel mai bun tratament și de îngrijirile medicilor. 

Sub 38 de zile de la intervenție, astăzi este mai echilibrat față de acum o lună de zile.

El a fost grav, foarte grav și cam așa. El în momentul de față beneficiază de un tratament maximal, după câte știm secția de ATI de la noi e cea mai bună din țară, iar acolo e doaman doctor Ioana Grințescu, domnul Vasilescu, plus domnul doctor Beuran”, a precizat Rebeca Onoriu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies