Daniel Ștefănescu, asasinul Mihaelei Runceanu, chemat în fața judecătorilor din nou. De ce a fost acuzat criminalul

Daniel Ștefănescu, asasinul Mihaelei Runceanu a fost chemat în instantță după cea a plecat în Marea Britanie.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Daniel Ștefănescu este cel mai celbru criminal din România după ce a omorât-o pe Mihaela Runceanu în propria ei casă. După ce a fost eliberat din închisoare, criminalul a plecat în Marea Britanie, dar se pare că a lăsat niște datorii în urmă. 

Citeste si: Fată dispărută de patru luni, găsită moartă! A fost descoperită într-un tomberon

Citeste si: Dezvăluirile lui Dincă continuă. Ce a spus "Monstrul din Caracal" despre posibila lui amantă

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Imagini BOMBĂ cu Roxana Prințesa Ardealului însărcinată în 34 de săptămâni! ”Vine pe lume minunea mea, Dominic Rusian!” FOTO

Daniel Cosmin Ștefănescu a fost citat de magistraţi într-un dosar de executare silită, el fiind acuzat că nu și-a plătit datoriile către o firmă care oferă împrumuturi rapide. Imediat după ce a încasat banii, Ştefănescu a plecat din ţară, iar ratele au rămas neplătite, aşa că societatea a încercat să recupereze datoria. Însă, întrucât cererea a fost introdusă tardiv, judecătorii au respins-o, iar Daniel  Ştefănescu a scăpat de procesul din ţara natală. 

Asasinul Mihaelei Runceanu, grațiat din greșeală

Daniel Ștefănescu a oripilat o țară întreagă după ce pe 1 noiembrie 1989 a asasinat-o pe Mihaela Runceanu în garsoniera sa din Mihai Bravu. Criminalul a fost prins la doar 36 de ore de la comiterea faptei odioase. 

În 2004, a fost eliberat în baza unei grațieri eronate. A ajuns înapoi după gratii, unde a mai ipsășit încă 16 luni de pedeapsă, pentru ca în final să fie eliberat pentru bună purtare, în 2006. După eliberare, Ștefănescu a lucrat ca vânzător la un magazin de haine din București, însă oamenii au început să îl recunoască şi, de teamă să nu fie linşat, s-a întors la casa părintească, aflată într-o localitate de lângă Capitală. Ulterior, s-a stabilit în Anglia, unde lucrează la un depozit, în apropiere de Londra, potrivit Spynews.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

A cunoscut un bărbat în club și a mers la el acasă. Ce a pățit tânăra este incredibil: "M-am prefăcut că încă dorm, sperând că se va opri!”

Paula Iorga, nelipsită de la mormântul Lui Leo Iorga. Ce face văduva pentru a-și alina durerea

Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist. Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Elenei Ionescu?

Ce este Ranitidina, medicamentul retras de la vânzare din toate farmaciile din România

Adrian Nartea, primele declarații despre infectarea cu coronavirus! Care este, de fapt, adevărul: „Nu am și nu am avut”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies