Daniel Ștefănescu, asasinul Mihaelei Runceanu, chemat în fața judecătorilor din nou. De ce a fost acuzat criminalul

Daniel Ștefănescu, asasinul Mihaelei Runceanu a fost chemat în instantță după cea a plecat în Marea Britanie.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Daniel Ștefănescu este cel mai celbru criminal din România după ce a omorât-o pe Mihaela Runceanu în propria ei casă. După ce a fost eliberat din închisoare, criminalul a plecat în Marea Britanie, dar se pare că a lăsat niște datorii în urmă. 

Citeste si: Fată dispărută de patru luni, găsită moartă! A fost descoperită într-un tomberon

Citeste si: Dezvăluirile lui Dincă continuă. Ce a spus "Monstrul din Caracal" despre posibila lui amantă

Citeste si: Imagini BOMBĂ cu Roxana Prințesa Ardealului însărcinată în 34 de săptămâni! ”Vine pe lume minunea mea, Dominic Rusian!” FOTO

Daniel Cosmin Ștefănescu a fost citat de magistraţi într-un dosar de executare silită, el fiind acuzat că nu și-a plătit datoriile către o firmă care oferă împrumuturi rapide. Imediat după ce a încasat banii, Ştefănescu a plecat din ţară, iar ratele au rămas neplătite, aşa că societatea a încercat să recupereze datoria. Însă, întrucât cererea a fost introdusă tardiv, judecătorii au respins-o, iar Daniel  Ştefănescu a scăpat de procesul din ţara natală. 

fara descriere

Asasinul Mihaelei Runceanu, grațiat din greșeală

Daniel Ștefănescu a oripilat o țară întreagă după ce pe 1 noiembrie 1989 a asasinat-o pe Mihaela Runceanu în garsoniera sa din Mihai Bravu. Criminalul a fost prins la doar 36 de ore de la comiterea faptei odioase. 

fara descriere

În 2004, a fost eliberat în baza unei grațieri eronate. A ajuns înapoi după gratii, unde a mai ipsășit încă 16 luni de pedeapsă, pentru ca în final să fie eliberat pentru bună purtare, în 2006. După eliberare, Ștefănescu a lucrat ca vânzător la un magazin de haine din București, însă oamenii au început să îl recunoască şi, de teamă să nu fie linşat, s-a întors la casa părintească, aflată într-o localitate de lângă Capitală. Ulterior, s-a stabilit în Anglia, unde lucrează la un depozit, în apropiere de Londra, potrivit Spynews.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate