Paula Iorga, nelipsită de la mormântul Lui Leo Iorga. Ce face văduva pentru a-și alina durerea

Paula Iorga stă foarte aproape de Cimitirul Bellu, locul în care este înmormântat soțul ei și merge apropae zilnic la mormântul lui.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Paula Iorga nu va putea trece niciodată peste trauma morții celui pe care l-a iubit necondiționat și deși se implică în diverse activități pentru a mai uita de durere, văduva lui Leo Iorga încă îi duce dorul șoțului ei. Văduva își face timp pentru a merge cât mai des la  mormântul lui Leo Iorga, care este foarte aproape de casă. 

Citeste si: A cunoscut un bărbat în club și a mers la el acasă. Ce a pățit tânăra este incredibil: "M-am prefăcut că încă dorm, sperând că se va opri!”

Citeste si: 5 idei de ținute cu bocanci pentru iarna aceasta

„Vin foarte des la mormântul soţului meu. Locuiesc foarte aproape şi e normal, vin pe jos până aici. Încerc să găsesc timp, am destulă activitate, multe proiecte începute de soţul meu, pe care le duc mai departe. I-am scris un mesaj, dar nu este deloc metaforic, cred în rugăciunea Crezul. Sper şi cred din suflet că o să ne mai vedem”, a declarat Paula Iorga.

fara descriere

Paula Iorga a declarat că după moartea soțului ei încearcă să se implice în cât mai multe activități și chiar se implică în ajutorarea bolnavilor de cancer. 

„Mi-e greu, dar fiul cel mic, Paul, stă cu mine, continuă pe zonă muzicală, mai vorbesc cu prietenii, mai am invitaţii, mai ajut bolnavii de cancer cu sfaturi, la telefon”, a declarat Paula, soţia lui Leo Iorga, potrivit romaniatv.net.

Citeste si: Alex Bodi, dezvăluiri surprinzătoare despre declinul lui și despre relația cu Bianca Drăgușanu! „Mi-am pierdut afacerile, am pierdut banii”

Leo Iorga, găsit pe listele de vot, după moarte! Ce a făcut soția fostului solist de la Compact?

Soția lui Leo Iorga a avut surpriza să-l descopere pe soțul ei decedat pe listele de vot, deși acesta nu se mai afla printre noi de câteva săptămâni.

fara descriere

Leo Iorga, solistul trupei ”Compact”, a murit cu trei săptămâni înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale. Paula, soția artistului, a avut surpriza să-l descopere pe acesta pe listele de persoane cu drept de vot de la secția la care a aparținut în timpul vieții.

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate