Dezvăluirile lui Dincă continuă. Ce a spus "Monstrul din Caracal" despre posibila lui amantă

Detalii despre cazul crimelor din Caracal și despre declarațiile lui Gheorghe Dincă apar în fiecare zi și șochează pe toată lumea.

Distribuie pe:

Dezvăluirile lui Dincă continuă. Ce a spus


In articol:

Ceea ce până acum doar s-a speculat, Dincă a confirmat, adică prezența unei noi persoane în viața lui, mai exact o femeie.

Această femeie poate fi un complice important al faptelor de care este acuzat Dincă, și anume dispariția și moartea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă s-a destăinuit în fața anchetatorilor și a povestit cum a cunoscut-o pe femeia a cărei identitate nu este cunoscută încă.

Din câte se pare, Dincă și presupusa amantă ar fi avut o relație extraconjugală, desfășurată de-a lungul a doi ani, potrivit Spynews.ro.

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea s-a vopsit blondă degeaba! Irina Tănase şi-a schimbat look-ul cu speranţa că Dragnea va fi eliberat din închisoare, dar acest lucru nu s-a întâmplat!

Citeste si: Imaginile durerii! Mama copiilor arși de vii la Timișoara a leșinat la înmormântare

Citeste si: Crimă îngrozitoare în Iași. O femeie și-a ucis iubitul cu 40 de ani mai în vârstă cu un ciocan de snițele

Cum s-au cunoscut cei doi și cum a evoluat relația dintre ei

Potrivit declarațiilor lui Dincă, el și femeia misterioasă s-ar fi cunoscut dinainte ca el să se căsătorească cu Elena, în vremea în care lucra la atelierul auto.

fara descriere

Gheorghe Dincă susține că femeia l-a tot căutat și că a chemat-o la el acasă, ea însă a refuzat, pentru că în acea vreme era căsătorită.

O perioadă destul de lungă, cei doi nu au mai știut nimic unul despre altul, până în momentul în care Dincă a aflat că "distinsa doamnă", așa cum o numea el, a rămas văduvă.

La aflarea veștii, "Monstrul din Caracal" a reluat legăturile cu femeia. Ea îl vizita acasă, îi făcea de mâncare, avea grija de el, deși în acea vreme el deja era căsătorit.

La un moment dat, amanta s-a săturat de situația în care se afla, și i-a spus presupusului criminal că vrea să devină soția lui.

fara descriere

„Niciodată nu am zis că las nevasta şi o iau pe ea”, le-a explicat Dincă anchetatorilor.

Identitatea femeii nu este cunoscută, însă ea poate fi un pion important în elucidarea cazului care a ținut atenția opiniei publice atâta vreme.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate