Daniela Crudu s-ar fi împăcat cu iubitul care a desfigurat-o în bătaie. Ce condiții i-a pus

Daniela Crudu l-ar fi iertat pe iubitul ei după episodul șocant care a lăsat o țară întreagă cu gura deschisă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Daniela Crudu este o fire miloasă și apropiații au știut de la bun început că ea nu va vrea să depună plângere împotriva iubitului ei bătăuș. Mai mul decât atât, e pare că Daniela Crudu ar fi trecut peste episodul șocant de acum două săptămâni și se vede în continuare cu iubitul ei.

Citeste si: Cât a plătit Statul Român pentru nasul rupt al Cruduței? Bătaia încasată de Daniela a fost decontată și cu bani de la buget

Citeste si: Imaginile pe care Cruduța le-ar vrea șterse! Cum arată Daniela Crudu în urmă cu 11 ani, atunci când a apărut prima data la TV! Era blondă, avea forme și era plină de coșuri

Citeste si: Cum ii place Danielei Crudu să facă sex: „Am folosit cătușe destul de des”

Potrivit unor informații Playtech, Daniela Crudu ar accepta să se vadă cu Seco Dubravko cu o singură condiție: să vină acasă la tatăl ei, acolo unde locuiește de când a fost bătută de iubit. Însă, cu toate că a rugat-o să se impace cu el, croatul a refuzat vehement să meargă acasă la tatăl Danielei. Seco a spus că vrea să aibă o discuție între patru ochi cu femeia pe care a băgat-o în spital.
Mai mult, Daniela Crudu și-ar fi dorit o discuție cu iubitul ei și în prezența tatălui, dar și a surorii sale, Ana Crudu.

fara descriere

Daniela Crudu a primit o sumă mare de bani de la Seco Dubravko după bătaie: „Nu a fost în zadar. Din banii ăstia îmi refac toată fața și…”

Apropiații spun că Daniela Crudu a primit bani de la Seco Dubravko după bătaia care a băgat-o în spital.

Daniela Crudu a fost bătută în seara de duminică și a ajuns la spital. Lumea showbiz-ului a fost șocată de ce i s-a întâmplat vedetei de televiziune și nici fanilor nu le-a venit să creadă să simpatica fostă asistentă de televiziune a fost agresată de iubitul croat, Seco Dubravko.

fara descriere

Scandalul dintre Daniela Crudu și afacerist ar fi pornit de la o sumă mare de bani pe care bruneta ar fi luat-o din contul lui fără a-i spune. Mai exact, este vorba despre suma de 70.000 de euro, relatează Cancan.

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate