Vedete

Dansatoarea favorită a maneliștilor a șocat Barcelona! Ce a făcut Larisa Munteanu, goală, pe balcon

Larisa Munteanu este una dintre dansatoarele favorite ale maneliștilor și prin prisma faptului că nu este deloc inhibată când vine vorba la a renunța la haine, show-urile ei fiind caracterizate de cuvântul ”incendiar”.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Plecată la Barcelona, Larisa Munteanu, însoțită de o altă bombă sexy, Andreea, fosta soție a lui Dani balint, fiul controversatului Sile Cămătaru, și-a făcut de cap.

Citeste si: Cum au petrecut fetele de oraș de Ziua Îndrăgostiților? Conduse de ispita Maria Ilioiu, domnișoarele au golit pahar după pahar / Video

Citeste si: Imagini INTERZISE MINORILOR cu dansatoarea favorită a maneliștilor! Larisa Munteanu s-a dezlănțuit într-un show XXX

Citeste si: Imagini INCREDIBILE cu dansatoarea favorită a maneliștilor! Cum arăta, de fapt, Larisa Munteanu înainte de operațiile estetice!

Mai exact, de cum a ajuns la hotelul de lux la care au fost cazate cele două brunete, Larisa Munteanu nu a mai rezistat… căldurii și a renunțat la haine. A rămas, inițial, într-un costum de baie alb, motiv perfect pentru a face un pic de show în oglindă, expunându-și cu generozitate bustul de care este foarte mândră, dar și restul formelor de invidiat pe care le are. Apoi, Larisa, fără să stea prea mult pe gânduri, și-a dat seama că doar privindu-se în oglindă s-a înfierbântat prea rău, a aruncat pe unde a putut costumul de baie. A rămas goală.

Și, normal, cum în cameră singura persoană care i-ar fi putut admira formele perfecte era Andreea, Larisa Munteanu a luat o decizie cât se poate de îndrăzneață. Mai exact, goală pușcă, a ieșit pe balconul camerei de hotel la care a fost cazată și a ”salutat” lumea în costumul Evei…

Larisa Munteanu, show-uri fără inhibiții pentru maneliști

Larisa Munteanu s-a făcut remarcată în showbiz-ul autohton ca dansatoare de manele şi asta datorită mişcărilor foarte provocatoare şi lipsa totală de inhibiţii, dar şi prin energia incredibilă pe care o avea în timpul show-urilor extrem de senzuale făcute în faţa admiratorilor ei. După o serie de relaţii cu persoane cunoscute, Stelian Ogică fiind şi el pe ”listă”, ea a devenit mamă acum doi ani şi, de atunci, a încercat să fie cât mai discretă, puţinele ei ieşiri publice fiind însă memorabile, atât pentru felul în care arată, cât şi pentru scandalurile pe care le-a avut cu tatăl fiicei sale, cel care a şi părăsit-o pe când era însărcinată. Culmea, Larisa Munteanu povestea, de curând, că faptul că a devenit mamă și își crește fetița singură este motivul pentru care face sacrificii cât se poate de serioase, scopul ei fiind să petreacă cât mai mult timp alături de copila de doi ani pe care o are. ”Prima mea grijă este fetiţa. Adică încerc să îi ofer tot ce e mai bun,  micuţa este tot ce e mai important pentru mine. Normal, trebuie să şi muncesc pentru a-i oferi totul, dar nu sunt dispusă să sacrific timpul pe care l-aş putea petrece cu ea”, ne-a spus, acum câteva luni, în exclusivitate, Larisa Munteanu.

Galerie foto