De ce a dus-o Cesur Durak, specialist în detox, pe Raluca Bădulescu în Turcia? Ilinca Vandici i-a făcut o mega-surpriză juratei de la "Bravo, ai stil!". Cum s-au răsfățat vedetele

Ilinca Vandici i-a făcut o surpriză Ralucăi Bădulescu și a dus-o într-o stațiune de lux pentru a face un tratament de detoxifiere, la recomandarea specialistului in detox Cesur Durak.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu au plecat în frumoasa stațiune Bodrum, din Turcia, unde au fost cazate la un resort de lux pentru a urma un tratament de detoxifiere, la recomandarea lui Cesur Durak, specialist în detoxifiere.

Citeste si: Irina Rimes lansează videoclipul piesei ”Ce se întâmplă, doctore?”, o poveste comică de iubire

Citeste si: Ela Crăciun, de urgență la medic din cauza unei alunițe

Citeste si: Reacția Antoniei după ce o tânără din California a cântat una dintre piesele ei în română: "Mi se pare genial!"

Ilinca Vandici, surpriză de mari proporții pentru Raluca Bădulescu. Cum s-au răsfățat vedetele

În prima zi de detoxifiere, vedetele s-au trezit de dimineață și au fost la un consult pentru a vedea care sunt parametrii corporali. Spre marea mirare a Ralucăi Bădulescu, greutatea ei se află în parametri normali, deși nu voia să renunțe la dulciuri și covrigi. 

fara descriere

Programul de detoxifiere consta în consumul de băuturi răcoroase care să înlocuiască mâncarea. 

"Astea ne țin de mâncare? Adică acesta este micul dejun? Eu îl iau sus să mai linguresc la el. Este bun.", a spus Raluca Bădulescu. 

fara descriere

Raluca a fost supusă unei proceduri de curățarea a colonului, care este obligatorie în cadrul procedurii de detoxifiere. 

"N-am făcut niciodată. Cred că o să găsească acolo chestii arheologice, cine știe", a mai spus Raluca. 

Cesur Durak este specialist in detox, iar programul său, Turcare, face furori la nivel international. Nu de alta, dar cu totii avem nevoie de medici buni, pe care este foarte greu sa ii gasim. Cesur Durak a dezvoltat un nucleu care ajuta romanii sa ajunga la cei mai buni specialisti straini, in functie de diagnostic.

Cesur Durak, unicul specialist detox din Romania, este expertul si reprezentantul exclusiv Bonus Travel pe piata din Romania al programelor de detoxifiere care au devenit un adevarat fenomen printre adeptii tot mai numerosi ai vietii sanatoase si care sunt disponibile la centrul Sianji Well Being, in Bodrum.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate