De ce a fost obligată Brigitte să îmbrace straie țigănești la miezul nopții, la nuntă

Brigitte și Florin Pastramă au avut parte de o nuntă extraordinară, iar invitații s-au distrat pe cinste la petrecerea lor!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Brigitte și Florin Pastramă au avut parte de o nuntă ca-n povești. Invitații s-au simțit bine atât la ceremonie, cât și la petrecere, dar singurii care au avut cu adevărat emoții au fost chiar proaspeții însurăței, dar și familiile acestora.

  De-a lungul zilei, Brigitte Pastramă a trebuit să schimbe mai multe ținute, fie că a fost vorba despre ceremonie sau petrecere. Brigitte a îmbrăcat o rochie de mireasă pentru ceremonia religioasă în valoare de 10.000 de euro, cu trenă lungă de trei metri.

  Citeste si: Cine a prins buchetul la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă! E o bombă sexy din showbiz

  fara descriere

  Cea de-a doua ținută a fost o rochie argintie, lungă, pe care a purtat-o în momentul în care a avut loc dansul mirilor.

  Apoi, spre dimineață, Brigitte Pastramă a ales să îmbrace straie țigănești pentru a-i oferi soțului eu un omagiu, având în vedere că face parte din etnia rromă. Brigitte Pastramă a fost îmbrăcată într-o rochie roșie, o fustă înflorată, vedere, iar la brâu și-a pus bănuți și o salbă pe care a purtat-o pe frunte. De asemenea, vedeta a dansat în picioarele goale, în fața tuturor invitaților.

  Citeste si: Cum s-a îmbrăcat Adriana Bahmuțeanu la nunta lui Brigitte Pastramă! A atras privirile tuturor

  Citeste si: Moment neplăcut la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă! Au adus fluturi, dar aceștia le-au zburat direct în față! Scena incredibilă a fost filmată

  fara descriere

  Cine a prins buchetul la nunta lui Brigitte

  Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit în urmă cu o zi religios și au spus un mare ”Da!” în fața lui Dumnezeu, dar și în fața invitaților și familiei. Au fost doar invitați de seamă la nunta celor doi, iar când s-a ajuns la momentul în care trebuia să arunce buchetul, mai multe vedete s-au pus în spatele lui Brigitte, cu speranța că se vor mărita! Cea care a prins buchetul miresei a fost chiar Laurette!

   

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate