De ce a slăbit Mădălina de la Puterea Dragostei! Ce le-a răspuns fanilor care au întrebat-o

Mădălina de la Puterea Dragostei a slăbit de când a intrat în emisiune.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Madalina Puterea Dragostei
Madalina de la Puterea Dragostei a slabit[Sursa foto: Instagram]

 


In articol:

Mădălina a fost întrebată de fanii ei de la Puterea dragostei cum a reușit să slăbească de când e în emisiune. Asta după ce, la începutul show-ului, Mădălina a fost criticată de mulți că e cam ”pufoasă”. Concurenta a recunoscut că a dat jos câteva kilograme, dar nu a vrut să spună dacă a ținut o dietă și nici nu a vrut să dea amănunte. ”Nu știu ce s-a întâmplat. Am slăbit așa deodată. Prefer să nu vorbesc despre acest lucru”, a răpsuns Mădălina la întrebarea unor fani privind modul în care a slăbit.

Mădălina Astfefanoai are 24 de ani și locuiește în Italia de mulți ani. A venit la Puterea Dragostei ăn căutarea unui bărbat cu suflet mare și bine crescut, cu ”cei 7 ani de-acasă”. Cristian Comănici a plăcut-o de la prima vedere și deși mai multe fete din casă au spus că ei se potrivesc, Mădălina a fost categorică în privința lui.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Mai mult, acum Mădălina este acuzată de unii fani ai emisiunii că încearcă să-și facă o relație cu George, după plecarea Monei din emisiune, acesta fiind motivul pentru care refuză alți băieți. Ultimul care a spus că a intrat în casa Puterea Dragostei pentru Mădălina a fost Rareș. Tânărul a spus clar când a fost întrebat de fete care sunt în top 3 al preferințelor lui. ”Nu am un top trei. Am doar un top1. Mădălina, am venit să te cunosc”, a spus Rareș.

Alexandra Puterea Dragostei slaba
Alexandra spune ca a slabit si acum are 46 kg[Sursa foto: Instagram]

Și Alexandra de la Puterea Dragostei a slăbit. Are acum doar 46 de kilograme

O altă concurentă care a slăbit de când se află la Puterea dragostei este Alexandra. Aceasta a șocat-o chiar și pe sora ei, Adriana, când a afirmat zilele trecute că a ajuns la mai puțin de 46 de kg. ”Da, atâta am. Serios! Am slăbit mult”, a spus Alexandra de la Puterea Dragostei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mariana de la Puterea dragostei, în război cu Paul ”Putea să-mi spună în față”

Puterea Dragostei 1 Octombrie: Andreea iese din emisiune după atacul băieților. George: „Ești zero!”

Bea în fiecare dimineață un pahar cu apă cu un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu! Efectele miraculoase pe care le vei simți

Akebono, mesaj emoționant pentru concurenții din casa Puterea Dragostei: „Aveți grijă de Aya! Așa firavă cum e ea...”

Berna și Philip de la Puterea Dragostei, primele declarații după împăcare: „Un copil ar schimba multe”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies