Vedete

De ce Dan Bittman nu mai are emisiune! Adevaratul motiv pentru care artistul a plecat de la tv

Dan Bittman nu este doar cantaret, el a avut mai multe emisiuni tv, insa cea mai importanta pentru el a fost chiar cea care i-a purtat numele “Danut SRL”, pe care a prezentat-o la TVR.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Ana Maria Petre


De ce Dan Bittman nu mai are emisiune! Adevaratul motiv pentru care artistul a plecat de la tvicon photo

Nu o data Dan Bittman a declarat ca regreta enorm faptul ca TVR nu a mai vrut sa continue emisiunea “Danut SRL”, show la care artistul a tinut enorm, desi in aceeasi perioada el era si jurat intr-o emisiune –concurs a altei televiziuni.

Anul trecut, Dan Bittman a fost implicat intr-un alt proiect, o emisiune cu vedete si copiii lor. Insa doar dupa cateva editii, au aparut zvonuri conform caruia Bottman va fi inlocuit cu Cosmin Selesi. Informatia a fost confirmata chiar de noul prezentator, pentru paginademedia.ro

"Am primit cu bucurie propunerea să prezint acest show nou, haios, curat si distractiv, pentru ca imi place sa lucrez cu copiii. E mult mai usor si mai dragut de lucrat cu ei, pentru ca sunt sinceri. Si chiar stiu cum sa ma comport cu ei. Sunt tata, am si eu doi copii acasa, si sunt si actor la Teatrul „Ion Creanga”, care-i un teatru pentru copii. Deja am inceput filmarile pentru noul sezon si in platou, la inregistrari, este o distractie totala”, a declarat Cosmin Selesi. Contactat de paginademedia.ro, Dan Bittman a refuzat sa faca alte comentarii, spunand doar ca despartirea a fost de comun acord.


Se pare ca Bittman nu a fost prea incantat pana la urma de emisiune, care ii ocupa mult timp. “Filmarile il cam incurcau. A trebuit sa renunte la cantari, nici de afacerile sale nu prea mai avea timp. Asa ca schimbarea a fost binevenita pentru ambele parti, Bittman a “scapat” de emisiune, iar cei din televiziune au incheiat ok un contract, care se dovedise prea “scump” pentru audientele facute”, au declarat persoane din preajma lui Bittman.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune