De ce Diana Dumitrescu nu mai alăptează după două luni de când a născut

Am aflat motivul pentru care Diana Dumitrescu nu mai alăptează după două luni de când a născut.

Autor: A.V.

In articol:

  Diana Dumitrescu a spus motivul pentru care nu mai alăptează după aproape două luni de când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Fiul ei a început să refuze laptele matern.

  "E cu mama. Sunt foarte fericită. Mama a venit din prima săptămână de când am născut. Eu am dormit, sunt odihnită. Am parte şi îi mulţumesc lui Dumnezeu, de un copil foarte cuminte.

  Doarme noaptea câte şase ore. E rai pentru noi în casă. În primele 3-4 săptămâni cât am alăptat trebuia să mă trezesc. Hrăneam copilul din trei în trei ore. S-a înţărcat singur, a trebuit să îi dau biberon pentru că nu lua în greutate şi nu a mai vrut", a spus Diana Dumitrescu.

  "M-am bucurat foarte tare pentru că eu m-am chinuit foarte tare să rămân însărcinată. Nu m-am pozat cu burta, nu mi-am mângâiat burta pe Instagram. Nu ştiu dacă sunt clişee. E o fericire pe care e greu să o descrii în cuvinte. Mie îmi place viaţa privată să o ţin cât pot de mult pentru mine. Lumea întreabă, lumea cere.(...) Nunta mea nu am vrut sub nicio formă să apară la televizor", a mai spus Diana Dumitrescu.

  Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

  Citeste si: De ce artista Andra nu consumă alcool! A spus chiar ea

  Citeste si: Adela Popescu, devastată după moartea lui Mihai Constantinescu: „Te rog să revii!”

  Citeste si: Avocata lui Răzvan Ciobanu aruncă bomba! Știe cine e responsabil de moartea designerului

  Diana Dumitrescu refuză să dea sfaturi despre copii chiar dacă i se cer

  Diana Dumitrescu a vorbit în cadrul emidunii Teo Show despre viața de mamică, dar și despre planurile ei de viitor. Diana Dumitrescu a declarat că încă nu știe când se va reîntoarce la viața pe care o avea înainte de a-l naște pe Carol Anton. În plus ea spune că mare parte dintre pasiunile din trecut nu o mai definesc și nu știe dacă le va mai acorda timp.

  "Nici nu știu exact ce vreau să fac mai departe pentru că eu nu am avut un job stabil în televiziune. Acum ar trebui ca într-o lună să mă întorc la teatru. În rest, nu am planuri pentru că nu am ceva prestabilit. O să mai lucrez pe online, dar nu foarte mult pentru că nu mă mai regăsesc.", a spus Diana Dumitrescu.

  Diana Dumitrescu a declarat că nu îi mai place să lucreze în online și nu dorește să îl includă pe bebelușul ei în lumea virtuală prin oferirea de sfaturi despre activitatea de mamă.

  ”Anton nu este o persoană publică, vreau să rămână al nostru. Mi s-au cerut foarte multe sfaturi și m-am gândit foarte mult dacă să scriu sau nu pentru că eu consider că ceea ce ține de tine și de copilul tău este unic. Oricâte sfaturi ai da, există posibilitatea ca unui om sfatul tău să-i facă rău. Fiecare mamă are instinctul ei și poate lua deciziile corecte pentru ea și pentru copilul ei și dacă au nevoie de ajutor există medici. Fiecare știe ce e mai bine pentru copilul ei.”, a mai declarat Diana Dumitrescu.

  Distribuie pe:
  Galerie foto  Urmatorul articol
  Abonează-te pe

  Citește și:

  O tânără a încercat să scape de tariful pentru bagaje zicând că este gravidă! Ce i s-a întâmplat apoi

  Cauciucuri de iarnă. Când trebuie să schimbi cauciucurile: Amenda este uriașă

  Un cuplu s-a pălmuit și bătut în autobuzul spre aeroport! Imaginile filmate sunt șocante

  Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

  Denise Rifai face ravagii. Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu? Se va afla totul

  SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

  Donald Trump le-a dat lovitura de grație contestatarilor. Zâmbind și fără efort! FOTO ȘOC!

  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies