De ce nu poate Vulpița să-i fie fidelă lui Viorel: „Vrea ca el să…”

Vulpița și Viorel au ajuns celebri după ce tânăra și-a înșelat soțul și apoi a declarat că ar fi fost, de fapt, victima unui viol.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Rafaelo s-a apropiat de Vulpița în ultima perioadă, după ce au decis să colaboreze pentru piesa „Doi îndrăgostiți lulea”. Artistul a declarat că îi simpatizează pe cei doi soțu, Veronica și Viorel Stegaru, și a vorbit și despre problemele lor în cuplu.

Se pare că unul dintre motivele pentru care Vulpița a ajuns să caute afecțiune în altă parte înșelându-și soțul este atitudinea lui autoritară.

fara descriere

„În afara emisiunii, Vulpița, ca om, este foarte de treabă. Chiar pot să spun că are un suflet bun și o inimă mare, acceptă sfaturi și nu este încăpățânată deloc. Și Viorel e băiat bun, foarte sufletist, dar e orgolios și încăpățânat, vrea ca totul să fie așa cum dorește el și femeia să nu facă nimic. Dacă ar ști să se comporte cu Veronica, ea n-ar mai greși. Vrea ca el să fie mai înțelegător”, a declarat Rafaelo, pentru Cancan.

Citeste si: Mirela Vaida, in lacrimi la despartirea de Vulpita: "Ne-am apucat de bocit toate, corul bocitoarelor"

Citeste si: Vulpita, confesiuni despre casatoria cu Viorel: "Nu eram fericita, nu eram pregatita, nu imi placea de el. Aveam nevoie de bani"

Citeste si: Vulpița, în locul Denisei Răducu? Replica dură a lui Florin Pește pentru cei care o contestă pe Veronica din Blăgești

fara descriere

Rafaelo, o nouă colaborare cu Vulpița?

Piesa scoasă de Rafaelo și Vulpița a ajuns numărul unu în Trending pe YouTube la scurt timp după lansare, depășindu-l chiar și pe Jador, unul dintre cei mai în vogă maneliști ai momentului. Așadar, există posibilitatea ca cei doi protagoniști să apară din nou pe internet cu o altă melodie.

„Dacă lumea cere încă o colaborare, eu o să mai scot piese cu Vulpița. Fanii mei sunt cei care pot decide dacă merită să colaborez și pe viitor cu ea”, a spus Rafaelo pentru sursa mai sus citată.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate