De ce se considera Oana Roman o persoana influenta? Iata ce spune vedeta! | Video

Moda influencerilor castiga din ce in ce mai mult teren si se dezvolta de la o zi la alta.

Autor: S.A.

Ce-i drept, influencerii nu sunt alesi de cineva anume, ci ajung sa fie considerati oameni care ii influenteaza pe cei din jurul lor, datorita prizei si succesului pe care il au in randul celor care ii urmaresc.

Prezenta la o petrecere organizata fix pentru persoanele influente din Romania, Oana Roman s-a numarat printre invitatii de seama.

Ea isi lasase sotul si fetita acasa, si a iesit in club, unde avea loc evenimentul, tocmai pentru a se intalni cu alte persoane cunoscute ca ea, care pot influenta prin discurs, recomandari si sfaturi.

Intrebata daca se simte confortabil in aceasta postura si daca se considera un influencer, vedeta tv a recunoscut, cu o oarecare modestie, ca da!

Citeste si: Oana Roman, reactie acida in cazul crimei de la Dristor: "Pe doamna aia nu a interesat-o ca aproape ca se petrecuse o crima"

“Daca m-au invitat inseamna ca, probabil, am o oarescare legatura cu zona asta.

Cred ca da, in timp am reusit, pastrandu-mi o anumite conduita si un anumit model sa ajung sa influentez, in sensul in care lumea ma asculta ce spun. Si atunci cand le dau sfaturi si atunci cand le recomand lucruri”, ne-a declarat Oana Roman.  

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies