De ce surprize a avut parte Bianca Dragusanu din partea iubitului in escapada amoroasa! In ce locuri din Cannes a dus-o Tate

Bianca si Tristan Tate si-au jurat iubire pe Riviera franceza

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Incurcate sunt Caile Domnului in relatia dintre Bianca Dragusanu si Tristan Tate! Dupa certuri, impacari si „despartiri  definitive”, iubirea pluteste din nou in aer in controversatul cuplu! (citeste ce inaltime si ce greutate are Bianca Dragusanu cu adevarat)

Bianca Dragusanu a fost rasfata de Tristan Tate in vacanta! Plimbarile romantice au fost cheia

Cei doi „porumbei” se afla in Franta, la Cannes, intr-o vacanta secreta si romantica, de care pana la urma a aflat toata lumea! Indiciile lasate de vedeta si de milionarul englez au fost suficiente pentru ca amatorii de cancan-uri sa isi dea seama ca ei si-au mai dat o sansa in povestea lor de dragoste!

Cum era de asteptat, englezul a facut tot posibilul sa o imbuneze pe blondina si sa fie alaturi de el, macar cateva zile. Bianca Dragusanu a fost rasfata de Tristan Tate in vacanta mai mult ca niciodata si, de aceea, se pare ca acum, frumoasa femeie a cedat! „In fiecare seara, a dus-o la cele mai scumpe restaurante, a luat-o la plimbari romantice pe malul marii, a inchiriat masini scumpe pentru iesiri pe coasta si i-a cumparat ce i-a dorit fostei prezentatoare inimioara”, au dezvaluit persoane din preajma cuplului.


 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate