Decizia de ultim moment luată de Valentina Pelinel cu doar o lună înainte de naştere! Ce va face fostul manechin pentru gemene

Valentina Pelinel se gândeşte încă de acum la binele viitoarelor sale fetiţe

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Valentina Pelinel mai are foarte puţin şi va deveni mămică de gemene! Frumoasa blondă este însărcinată în luna a opta şi abia aşteaptă să aducă pe lume două surioare pentru micuţul ei, Milan! (intră să vezi de ce se reaprinde conflictul între Pelinel şi Vidican)

”Sunt bine, sunt pe tocuri, încă fac sport, sunt chiar în formă! Am o stare pozitivă, poate şi pentru că mi-am dorit enorm după Milan, să mai am copii. Voiam încă unul, nu neapărat doi, dar dacă aşa a vrut Dumnezeu, sunt şi mai bucuroasă! Îmi amintesc şi acum faţa doamnei doctor la prima ecografie. S-a uitat la mine şi mi-a zis: interesant, sunt doi! M-au cuprins toate emoţiile şi aşa o adrenalină. Nu mai ştiam ce să fac pe moment! Doar atât, pot să spun, Cristi s-a bucurat tare", a declarat Valentina Pelinel într-o emisiune de televiziune. 

Valentina Pelinel a luat o hotarâre pentru gemene! ”A discutat concret cu o firmă specializată!”

Fosta manechină a dezvăluit şi ce nume le va pune micuţelor, pe care le consideră deja prinţese.
”Voi naşte undeva de mărţişor acolo! Maria o să fie un nume, evident şi încă un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria", a spus Pelinel.

În plus, recent, Valentina Pelinel a luat o hotarâre pentru gemene, una destul de importantă! ”Ea a decis ca, la naştere să i se recolteze celule stem şi a discutat concret cu o firmă specializată! La fel a făcut şi în cazul lui Milan la vremea respectivă, pentru că i s-a părut extrem de important să se gândească la viitorul copiilor săi, la problemele de sănătate, pe care, Doamne fereşte, le pot avea. Valentina chiar este o mamă responsabilă”, au dezvăluit apropiatele doamnei Borcea, în exclusivitate, pentru Wowbiz.ro!
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: