Decizia surprinzătoare luată de Marcel Pavel, după ce a ieșit din spital. Unde a ”fugit” artistul după ce s-a vindecat de COVID-19

Marcel Pavel, decizia surprinzătoare după ce a ieșit din spital. Artistul a plecat din București, departe de toată lumea

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Marcel Pavel, decizia surprinzătoare după ce a ieșit din spita
Marcel Pavel, decizia surprinzătoare după ce a ieșit din spita


In articol:

Marcel Pavel, decizia surprinzătoare după ce a ieșit din spital! În urmă cu câteva zile, Marcel Pavel a fost externat din clinica bucureșteană ”Matei Balș”, după ce, timp de două săptămâni, a stat la pat! Îndrăgitul cântăreț a fost depistat pozitiv și o bună bucată de timp nu s-a simțit deloc bine, întrucât a mai avut și o dublă pneumonie, care a făcut ceva ravagii în organism.

Marcel Pavel, decizia surprinzătoare după ce a ieșit din spita
Marcel Pavel, decizia surprinzătoare după ce a ieșit din spita

Marcel Pavel, decizia surprinzătoare după ce a ieșit din spital! Ce l-a afectat teribil?

După ce a revenit acasă, Marcel Pavel a încercat să nu se mai gândească la afecțiunile care l-au făcut să iasă din circuitul arfistic un timp. Mai mult decât atât, a decis și să nu mai ia în seamă răutățile conform cărora, în realitate, nu ar fi fost bolnav de COVID-19, ci ar fi fost o înțelegere la mijloc pentru un avantaj financiar. Nimic mai adevărat, mai ales că lucrul acesta avea să îl afecteze emoțional.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Cel mai mare scandal din viața lui Marcel Pavel! Cântărețul a fost criticat dur de colegii de breaslă, în frunte cu Elena Cârstea, care a transmis: „Mi se rupe”! Vezi de la ce a pornit totul!

Citeste si: Marcel Pavel, mesaj dur: "Îi voi da în judecată"

Citeste si: Vești de ultimă oră despre Marcel Pavel: „Mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist!”

Marcel, la ieșirea din spital
Marcel, la ieșirea din spital

Marcel Pavel a vorbit după externare! ”Acum, sunt bine”

Marcel Pavel, decizia surprinzătoare după ce a ieșit din spital! Drept dovadă, artistul a ales să plece pentru o scurtă bucată de vreme la părinți, la Câmpulung, și să nu mai ia în calcul mediatizarea excesivă a cazului său. ”Sunt bine, nu mai am probleme, acum, respir normal și nu mai am durerile cu care m-am confruntat în prima săptămână de spitalizare. Totul este în regulă”, a declarat Marcel la scurt timp de la externare.

Marcel Pavel, decizia surprinzătoare după ce a ieșit din spita
Marcel Pavel, decizia surprinzătoare după ce a ieșit din spita

Marcel Pavel, decizia surprinzătoare după ce a ieșit din spital! ”Este precaut”

Marcel Pavel, decizia surprinzătoare după ce a ieșit din spital!! Pe de altă parte însă, se pare că, acum, cântărețul încearcă să nu mai aibă deloc probleme de sănătate și suflă și în iaurt. Surse din preajma cântărețului susțin că el are mare grijă la modul său de viață, așa cum este de altfel și normal. ”Este precaut. Știe că niciodatăcu sănătatea nu te poți juca ”, au povestit persoane din preajma lui Pavel pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Citește și:

Nico, aflată în izolare, face dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Marcel Pavel: „Mi se pare absurd!”

Roxana Marinescu, prima vedetă vindecată de COVID-19, sare pentru Marcel Pavel! ”Să vă fie rușine! Din escroacă și jegoasă nu m-ați scos”

Încă o vedetă ar fi fost testată pozitiv pentru coronvirus. A intrat în contact cu Marcel Pavel și Alina Pușcaș

BOMBA SERII! Marcel Pavel publică rezultatele testelor COVID-19, după ce a fost acuzat că a luat bani să declare că este bolnav

Daniela Gyorfi, pusă la zis de către fani! A ajuns de nerecunoscut: „Te-ai desfigurat pe bani...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies