Roxana Marinescu, prima vedetă vindecată de COVID-19, sare pentru Marcel Pavel! ”Să vă fie rușine! Din escroacă și jegoasă nu m-ați scos”

Roxana Marinescu, prima vedetă din România care s-a vindecat de COVID-19 îi face praf pe cei care îl acuză pe Marcel Pavel că a luat bani să declare că a fost infectat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Roxana Marinescu Schwartz, prima vedetă din Romnia declarată vindecată de noul coronavirus, a mărturisit că a primit pe patul de spital aceleași ”urări” pe care le primește și Marcel Pavel. Ca și în cazul artistului, oamenii au acuzat-o și pe ea că minte că e bolnavă și că testul pozitiv pe care l-a prezentat este falsificat.

Roxana Marinescu, vindecată de COVID-19, sare pentru Marcel Pavel! ”Mi-e rușine că sunt româncă”

Roxana le transmite un mesaj dur acestor oameni, care în loc să fie alături de semenii lor aflați în suferină, îi înjură din spatele unei tastaturi.

fara descriere

”În această seară am fost invitată la o emisiune în cadrul postului România TV și am aflat în direct că Marcel Pavel, bolnav de COVID-19, a fost acuzat că ar fi luat bani ca să declare că este infectat! Uneori îmi este rușine să zic că sunt româncă, uneori nu mă mândresc deloc cu acest lucru căci, pe zi ce trece, cred că nu mai există multe motive să o fac!

Citeste si: Actriţa Adriana Trandafir, diagnosticată cu Covid-19, internată la Institutul „Matei Balş”

Citeste si: VIDEO! Armin Nicoară, salvat de la moarte de iubita lui! ”Claudia e îngerul meu păzitor!”

Citeste si: BOMBA SERII! Marcel Pavel publică rezultatele testelor COVID-19, după ce a fost acuzat că a luat bani să declare că este bolnav

Citeste si: BOMBA SERII! Marcel Pavel publică rezultatele testelor COVID-19, după ce a fost acuzat că a luat bani să declare că este bolnav

În timp ce stăteam în spital, acum 2 luni și eram infectată cu COVID-19, departe de familie și în niște condiții pe care nu aș vrea nici măcar o dată să le trăiți, mulți dintre voi îmi trimiteați mesaje calomniatoare iar din escroacă, mincinoasă, jegoasă, nu mă scoteați! M-ați acuzat că am luat bani ca să declar că sunt infectată iar când am postat poze cu testul pozitiv ați spus că este falsificat și că merit să stau acolo toată viața!

Roxana Marinescu, vindecată de COVID-19, sare pentru Marcel Pavel! ”Roata se va întoarce”

fara descriere

Da... ăsta este adevărul... la momentul respectiv nu am avut forța să vorbesc dar acum vreau să vă spun un lucru: să vă fie rușine că îl acuzați pe acest om atunci când el se află într-un impas al vieții, să vă fie rușine că gândiți acest lucru de parca el este muritor de foame și un om fără coloană vertebrală, să vă fie rușine că îndrăzniți să vorbiți de oameni pe care nu îi cunoașteți iar la final vreau să vă spun ceva: roata se întoarce mereu iar sentimentele de ură pe care le aveți pentru persoanele care nu merită acest lucru vă vor inunda sufletul și rațiunea iar atunci o să fie prea târziu!”, a povestit Roxana Marinescu pe contul ei de soicializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate