Decizie de ultim moment al lui Ricardo de la Puterea dragostei! ”Am plecat”! Avem imagini de ultim moment cu bărbatul, singur, fără  Raluca

Ricardo a decis să plece din țară fără Raluca de la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

În casa Puterea dragostei, Ricardo a spus de nenumărate ori că intenționează să plece în America. ”Am un contract la un studio de film din L.A, pe o perioadă de trei luni”, a declarat bărbatul de nenumărate ori în orele de filmare.

Mai mult, la întoarcerea în țară, el a marșat pe ideea că nimic nu îl poate opri din drum, nici măcar sentimentetele pe care le avea față de Raluca! ”Visul meu a fost să ajung în America. Sper ca acolo, lucrurile să fie exact așa cum le văd eu și, cine știe, poate șederea mea va fi mai lungă în zonă”, a mărturist Ricardo, pentru WOWbiz.ro, la vremea respectivă!

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Anunț tragic al duhovnicului lui Aurelian Preda: ”Ne-a părăsit o stea!”

Citeste si: Tudor Chirilă, înjurat şi ameninţat de un angajat al Primăriei Capitalei după ce a luat apărarea unei femei! Artistul a depus plângere

Citeste si: Dramă în muzica românească! Silvia Dumitrescu a făcut anunțul: ”Suntem cu toții profund îndurerați! Adio, Frumușelu!”

Ricardo de la Puterea dragostei a plecat din România! ”Nu mai puteam!”

Acum, la trei săptămâni de la acea declarație, situația este clară. Ricardo de la Puterea dragostei a plecat din România. De altfel, în premieră pentru WOWbiz.ro., bărbatul a dezvăluit și care îi vor fi următorii pași. ”Azi, plec din țară Nu mai puteam! Trebuia să fac acest lucru, dar am un contract în America și peste puțin timp, mă prezint la job. Acum, sunt pe aeroport cu părinții mei și iau zborul de L.A. Sper să fie totul bine acolo”, au fost cuvintele Ricardo, înainte de a pleca în SUA.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate