Raluca și Ricardo s-au întors din vacanță! Șoc, unde au decis să se mute împreună foștii concurenți de la Puterea dragostei până la plecarea bărbatului în America

După Puterea dragostei, Raluca vrea să se mute împreună cu Ricardo la Cluj

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Ricardo și Raluca formează, în aceste momente, o pereche frumoasă, doar că, pe tot parcursul șederii în casa Puterea dragostei, relația lor a fost una pe muchie de cuțit.

De altfel, este arhicunoscut faptul că foștii concurenți s-au certat și s-au împăcat de nenumărate ori, iar disputele lor, în unele dăți, s-au lăsat și cu lacrimi. "Eu sunt mai gelos, posesiv, îmi place ca femeia de lângă mine să aibă privirea doar într-un singur sens, să nu se uite nici în stânga, nici în dreapta. Acesta este felul meu de a fi, nu am ce face. Poate tocmai de aceea, m-am ciondănit cu Raluca în show. Îmi era greu să suport multe lucruri. Din fericire, am trecut peste ele și, acum, suntem o pereche fericită", a declarat Ricardo într-un live exclusiv pe WOWbiz.ro.

Citeste si: Cutremurător! Cine e militarul care s-a înecat în mare astăzi, la Năvodari! O fetiţă de 5 ani a rămas fără tată!

Citeste si: Bogdan Mocanu, criză de nervi după ce a aflat că Roxana se iubește cu Iancu: „Am fost un prost”

Citeste si: Raluca Moianu, în depresie: "Atât de tare m-a încercat viaţa"

fara descriere

Raluca intenționează să se mute cu Ricardo de la Puterea dragostei! ”Situația se va schimba”

După ieșirea și a Ralucăi din competiție, cei doi foști concurenți au plecat într-o vacanță romantică în Grecia, unde s-au înțeles de minune. ”Ne-am simțit perfect. Vom vedea ce se va întâmpla în continuare cu noi”, au dezvăluit ”amorezii”.

Mai mult, în premieră pentru WOWbiz.ro, foștii concurenți au făcut și o serie de declarații privitoare la locul în care se vor stabili. Am aflat astfel că Raluca intenționează să se mute cu Ricardo de la Puterea dragostei la Cluj. ”Noi am decis să stăm împreună. Ne iubim prea mult și nu putem să fim separați. Este adevărat, trei luni cât Ricardo are contract în America, o să fie în regulă, apoi însă, situația se va schimba. Am convenit să ne mutăm la Cluj, la mine acasă, deși el este din Severin. Cel puțin pentru o vreme”, a spus Raluca pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate