Decizie șocantă în cazul copilului de 13 ani bătut cu bestialitate de părinţii unei fetiţe pe care a lovit-o cu mingea în parc

Părinții băiatului snopit în bătaie într-un parc din Timiș au luat o decizie de neînțeles.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Părinții agresori scapă de pedeapsă
Copil bătut de părinții unei fetițe într-un parc din Timiș


In articol:

Polițiștii au clasat dosarul băiatului lovit cu bestialitate de părinţii unei fete într-un parc din localitatea Parța. Demersul vine în urma deciziei luate de părinții victimei.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, părinţii băiatului agresat şi cei ai fetiţei pe care acesta o lovise din greşeală cu mingea în parc s-au împăcat, iar plângerea depusă la Poliție a fost retrasă.

 „L-au bătut ca pe un animal”

Un băiat de 13 ani fost bătut cu bestialitate de părinții unei fetițe de 6 ani. Totul s-a întâmplat într-un parc, sub privirile neputincioase ale altor copii.

Doi părinți din localitatea Parța și-au făcut dreptate singuri după ce un adolescent a lovit-o cu o minge pe fetița lor, în timp ce se juca. Imaginile horror au fost surprinse de unul dintre copiii aflați în parc. Cei doi părinți au sărit fără milă pe baiatul de 13 ani.

Citeste si: E oficial! Serialul Vulpița și Viorel s-a încheiat! Mirela Vaida a făcut anunțul în direct

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Livian vine la Puterea Dragostei 3 cu noua lui iubită, Florentina Nicol! Fanii insistă și pentru aducerea Biancăi Comănici! Acum să vezi ce iese!

Citeste si: Nelson Mondialu a aruncat bomba despre noua relație a lui Livian de la Puterea Dragostei: ”Ei se iubesc de foarte mult timp”

După mai multe lovituri de pumni și picioare primite de la mama copilei, tatăl acesteia a făcut un gest greu de privit. L-a ridicat pe băiat în aer deasupra capului și l-a trântit cu capul în jos pe pământ. Pe fundal se aud țipetele disperate ale altor copii care îi imploră pe cei doi adulți să se oprească.

Adolescentul a reușit să ajungă acasă ajutat de un prieten și a povestit familiei ce s-a întamplat. „A venit acasaă plângând și a zis buni m-au batut. Eu repede am iesit şi a zis tanti să sunati la Politie, la 112, că l-au bătut pe Bogdan. L-au batut ca pe un animal. Nu am putut să mă uit la filmare până la final, îmi vine să plâng. L-a luat tatăl fetitei exact că şi când ai ridica un animal. Dumnezeu a vrut să cadă pe umăr ca putea să cadă în cap, să rămână mor”,, a spus bunica băiatului.

În urma bătăii încasate, copilul de 13 ani din s-a ales cu clavicula ruptă. În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele părinților, pentru lovire și alte violențe, notează opiniatimisoarei.ro.

 

 

 

 

 

Urmatorul articol
Citește și:

Livian vine la Puterea Dragostei 3 cu noua lui iubită, Florentina Nicol! Fanii insistă și pentru aducerea Biancăi Comănici! Acum să vezi ce iese!

Ce avere are Eduard Mirițescu! Noul șef interimar al Poliției Române are trei facultăți

Tradiții și obiceiuri de Sfânta Maria. Ce este bine să faci pe 8 septembrie ca să ai noroc tot anul

Un bărbat și-a văzut moartea cu ochii, după ce a fost atacat de un urs în Brașov. Medicii se luptă să-i salveze viața!

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies