Decizie șocantă luată de Karina și Andrei după Survivor România! Războinica a plecat din Craiova

Karina și Andrei Ciobanu formează în continuare un cuplu și la revenirea în țară.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Karina și Andrei Ciobanu au format unul dintre cele mai frumoase cupluri la Survivor România. Ambii frumoși, talentați, foarte buni pe trasee, ei au câștigat și admirația telespectatorilor, care îi văd deja căsătoriți.

De altfel, chiar și declarațiile lor au fost în asentimentul oamenilor de acasă. Karina a spus de pildă…"Ce este mai frumos pentru noi de acum începe! (...) Vrem să ne clădim o viață împreună ...", a declarat, emoționată, Karina.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

fara descriere
Andrei vrea familie și copii! ”Sunt un familist convins”

În timp ce Andrei a fost profund, dar totodată și la subiect. ”Ceea ce vreau să știe toată lumea este că eu sunt un familist convins și asta a fost primul lucru care ne-a legat. Am o vârstă, îmi doresc din tot sufletul o familie, copii și, dacă ea nu gândea la fel, nu cred că astăzi mai eram împreună. (...) Este o relație puternică, sinceră și asta ne-a legat foarte mult", a spus Andrei.

Citeste si: Mihai Onicas, prima reactie dupa eliminarea lui Cezar Juratoni din competitia "Survivor Romania"! "El trebuia sa iasa cu trofeul deasupra capului nu cu o torta in mana..."

Citeste si: Lola Crudu, în finala Survivor România! Ce va face cu banii dacă va câștiga marele premiu

Citeste si: În prag de finala Survivor România! Cristina Șișcanu, declarații surprinzătoare despre Elena Ionescu!” A fost creionată drept victima echipei”

fara descriere
Karina de la Survivor România, decizia luată în privința lui Andrei! S-a mutat cu el în Bacău

Acestea fiind zile, la întoarcerea în țară, cei doi amorezi și-au pus în practică declarațiile. Iar Karina de la Survivor România, decizia luată în privința lui Andrei Ciobanu, a fost una surprinzătoare, poate chiar șocantă pentru familia ei, dar perfecta pentru iubit! Surse din preajma lor au declarat că războinica a renunțat să mai meargă la Craiova, orașul în care locuiește, și a ales să se ducă în Bacău, acasă la Andrei, acolo unde a fost tratată ca o prințesă. Semn clar că se apropie nunta, mai ales că familia lui o iubește ca pe o fiică.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate