Cum a divorțat Elena Ionescu de soțul ei! S-a aflat abia acum! ”Așa a fost cel mai bine pentru amândoi”

Elena Ionescu a povestit cum au decurs lucrurile în privința separării de Răzvan, bărbatul cu care are un copil

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Anul trecut, pe 13 septembrie, lumea showbiz-ului din România era surprinsă de știrea că Elena Ionescu a divorțat de soțul ei, modelul Răzvan Stanciu, în ciuda faptului că aveau un bebeluș.

Inițial, postarea Elenei pe adresa de socializare a fost una seacă, și fără multe amănunte, însă, după ce bărbatul a apărut în compania altor femei, cântăreața a decis să spună mai multe lucruri.

Citeste si: Ghiță de la Survivor s-a dat de gol! Prietenia  cu Elena a fost ”strategie”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Dan Cruceru după eliminarea de la Survivor a Faimosului Cezar Juratoni: "Balaurul..."

Citeste si: Emy Alupei de la Survivor România 2020 l-a sărutat cu forța pe solistul de la Carla's Dreams! Faimoasa avea doar 17 ani la acea vreme

”Eu nu m-am căsătorit ca să divorţez. M-am căsătorit ca să am o familie, un copil. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins la momentul potrivit. Dragoste cu sila nu se face. Când doi oameni nu se mai respectă, deja mult din relaţie s-a pierdut. Eu respect, dacă pot să îmi asum o calitate este respectul faţă de persoana de lângă mine şi faţă de mine. Toţi greşim, după greşeală se întâmplă nişte lucruri sau nu. Cineva îşi asumă sau nu, poate să susţină o situaţie sau nu. Categoric (n.r. a fost ceva de neiertat) altfel, încă eram împreună. Eu iubesc cu totul în general şi sunt cu totul în orice. Când conştientizezi nişte lucruri, nu poţi să spui decât că a fost cel mai bine pentru amândoi aşa. Prefer să păstrez ce a fost frumos, să nu arunc cu nămol în ce a fost, pentru că avem un copil”, a mărturisit faimoasa de la Survivor România într-o emisiune de televiziune.

Elena Ionescu a vorbit despre fostul ei soț și fiul ei! 

După o perioadă, imediat ce a semnat actele de separe, Elena Ionescu a dat mai multe detalii. ”Noi am divorțat de comun acord, la notar, fiindcă așa a fost cel mai bine pentru amândoi. Nu am avut nimic de împărțit. Slavă Domnului, într-un an și ceva de căsnicie, nu au fost lucruri să ne pună în situația de a alege. În fine, nu este ușor să treci printr-un divorț, dar întotdeauna este cineva sus, acolo, alături de noi, și sunt convinsă că puterea asta pe care eu o am acum, să mă simt după toate lucrurile astea eliberată, susținută, mă determină să mă simt bine. Am un copil pentru care merita să lupt, de aceea, pentru el, voi menține oarecum legătura cu Răzvan”, a spus faimoasa de la Survivor România.

Elena Ionescu a spus totul despre divorțul de la notar! 

Elena Ionescu a spus totul despre divorțul de la notar, dar a comentat și fotografiile care apăruseră atunci în media cu Răzvan și fosta iubită. ”Am văzut imaginile din presă, omul alege ce este mai bine pentru el, să fie sănătos, pentru mine este importantă cariera în momentul de față, copilul meu. Fiecare trece cum poate peste un divorț, știi cum e... Eu am să suplinesc pentru copil educația lui, necesitățile lui și ce implică totul de acum înainte, sunt responsabilă întrutotul. Și sunt convinsă că atâta timp cât este lângă mine nu îi va lispi absolut nimic, fiindcă voi face tot ce îmi stă în putință ca lui să îi fie bine”, a conchis cântăreața.

Galerie foto 
Citește și:

Ghiță Balmuș, declarații șoc despre Elena Ionescu! Faimosul a spus de ce a vrut să o tundă la chelie pe cântăreață la Survivor România! ” Am greșit aducându-i injurii”

Cum a ajuns Culiță Sterp să fie dat în judecată de o instituție publică? Cântărețul a avut proces cu spitalul din Hunedoara

Ce salariu are un angajat Mega-Image? Acesta primește și bonusuri lunare, precum și bonuri de masă

Mama lui Iancu Sterp aruncă bomba despre iubitele fiului său. ”I-am spus să nu își bată joc de fete. Să nu facă dragoste cu ele înainte de căsătorie”!

De ce-l alintă Ștefania de la Puterea Dragostei pe Iancu Sterp de la Survivor ”iubi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies