Decizie surpriză a lui Răzvan Botezatu! Ce vrea să facă vedeta după ce a stat aproape doi ani în Germania

Decizie surpriză a lui Răzvan Botezatu după aproape doi ani de stat în Germania și după ce se hotărâse să rămână acolo pentru totdeauna.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Decizie surpriză a lui Răzvan Botezatu după aproape doi ani de stat în Germania și după ce se hotărâse să rămână acolo pentru totdeauna.


In articol:

Decizie surpriză a lui Răzvan Botezatu după aproape doi ani de stat în Germania, vedeta luând hotărârea să renunțe, totuși, la viața de acolo după ce, în ultimele câteva luni și-a deschis o afacere.

Citeste si: Răzvan Botezatu, scandal uriaș cu Floricica Dansatoarea! ”Vrea scandal? Nicio problemă, îi dau de lucru” Video

Citeste si: Răzvan Botezatu, petrecere de 1 Mai, în Germania! WOWbiz.ro are, în exclusivitate, imagini de la eveniment! Vedeta TV, ”caterincă” cu public pe seama lui Ciprian Marica și a Danielei Crudu

Citeste si: Răzvan Botezatu, cerut în căsătorie de iubitul lui

”M-am cam săturat de Germania. Adică, să fiu sincer, țara e minunată, lumea e disciplinată, totul merge ca pe roate aici, dar eu... nu mai suport. Adică, suntem prea diferiți când vine vorba de felul de a fi. Mă întorc, clar, în România”, ne-a spus, râzând, Răzvan Botezatu. De altfel, zilele trecute, Răzvan Botezatu a luat și o decizie care i-a surprins pe apropiați și a demisionat de la job-ul bine plătit și și-a cumpărat un bilet de avion pentru România. ”Mi-am luat bilet doar dus. Vin în România. Și așa trebuie să mă ocup și de afacerea cu tricouri personalizate, așa că o să o fac mai bine din România decât o puteam face din Germania. Mi-am luat un apartament pe lângă București și voi sta acolo o perioadă. Dacă, cumva, ceva nu merge, mă întorc în Germania. Dar simt că locul meu e în România”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Răzvan Botezatu.

Citeste si: Exclusiv. Avem contractul de muncă al lui Alex Bodi, ziarist neamț la Bucureşti şi UE - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

 

Razvan Botezatu a luat o decizie surpriză și  s-a testat și pentru COVID-19

 

”Fostul meu iubit, și ne-am despărțit de doar câteva zile, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Adică, am aflat în această dimineață că el este bolnav, iar noi ne-am văzut acum câteva zile, față în față, am stat de vorbă. Nu știam că e bolnav, după ce ne-am văzut mi-am dat seama că nu este potrivit pentru mine și ne-am despărțit. Apoi am aflat că e pozitiv”, ne-a spus, acum câteva săptămâni, în exclusivitate, Răzvan Botezatu.

Din fericire, Răzvan Botezatu nu a intrat suficient de mult în contact cu fostul iubit, iar relația lor, așa cum a și povestit prezentatorul TV nu a mai durat prea mult, așa că testul lui a fost declarat negativ. ”Lucrurile se întâmplă cu un anumit scop, iar acum, după atâtea emoții mi-am dat seama că trebuie să stau cuminte. Eu am primit rezultatul, sunt negativ, din fericire. Oricum, voi sta, timp de câteva zile, complet izolat, vreau să fiu sigur 100% că nu sunt bolnav și, apoi, dacă văd că nu am niciun fel de simptome, voi intra în contact cu alți oameni Dar, de când am aflat că fostul a fost declarat pozitiv, nu am mai ieșit din casă și mai am de stat, zic eu, măcat 10 zile... Ca să fiu sigur, nu este de joacă... Dar, cea ce mă face să fiu bucuros este că aici, în Germania, văd că lucrurile se mișcă relativ bine, chiar dacă sunt mulți infectați cu COVID-19. Oricum, până nu trece epidemia, nu mă mai întâlnesc cu nimeni, cel puțin nu ”amoros”, sau pentru a ne cunoaște. Avem suficient timp după”, ne-a spus, în exclusivitate, Răzvan Botezatu.

 

Răzvan Botezatu a recunoscut că este homosexual, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

"Am fost agresat atât fizic cât și verbal doar pentru că unii presupuneau că aș fi gay. Am fost împins de multe ori, etichetat și pus la zid. Au fost multe nopți în care am plâns. Observațiile homofobe se fac mereu ... "E gay!" - o sentință pe care am auzit-o din nou și din nou, chiar de la oameni apropiați de mine. Și sincer ... nu-mi pasa. Cred că sunt liber să iubesc pe cine vreau eu ... și cred că nimeni nu are dreptul să judece!", ne-a spus Răzvan Botezatu.

"Am hotărât să nu mai ascund, am obosit să port masca unui heterosexual. Sunt gay și cu asta basta. Sunt gay, și ce dacă nu sunt altfel? Nu sunt tot Răzvan Botezatu? Schimbarea de care vorbim este doar în intimitate, în rest sunt același om. Doar că nimeni nu ar trebui să judece ce facem în momentul în care ne manifestăm iubirea. Mă simt eliberat că nu mai trebuie să mă ascund", a spus, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Răzvan Botezatu.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Lovitură grea de la 1 ianuarie. E cumplit. Milioane de români vor suferi de anul viitor

Impresionant! Draga Olteanu Matei, scrisoare de adio pentru români, descoperită după moartea sa: Mesajul viral artistei

Veronica și Viorel Stegaru au primit bilete de amenințare: ”Vă dăm foc la casă”

Roxana Buzău se gândește la fostul iubit. Vedetei îi pare rău că s-a despărțit de Bogdan Mocanu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies