Declarația unei paciente care a ajuns pe mâinile „medicului cu opt clase”! Femeia este norocoasă că a scăpat cu viață după intervenție

„Medicul cu opt clase” a dat de bănuit celor cu care a lucrat.

Autor: M.B.

In articol:

Medicul Matthew Mode a ajuns pe primele pagini ale presei din România după ce s-a descoperit că, nu numai că nu avea studii de specialitate în domeniu, dar absolvise doar opt clase. Bărbatul este italian și se numește, de fapt, Matteo Politi și utlima lui meserie a fost aceea de valet de parcare.

În ciuda faptul că nu avea nicio legătură cu domeniul medical, falsul estetician a reușit să convingă multe femei să se lase pe mâinile lui, iar ele chiar stăteau la coadă pentru a ajunge în cabinetul lui. El s-a prezentat drept un medic celebru, cu studii în mai multe țări din Europa și o experiență vastă. Și-a făcut reclamă chiar și cu ajutrul vedetelor, unele dintre ele ajungând să-i treacă pragul. Una dintre ele eset chiar Claudia Pavel, care și-a însoțit sora care a vrut să-și facă modificări la nivelul buzelor.

Citeste si: Cine este vedeta care mergea la „medicul cu opt clase”! Era prietenă cu el și s-au afișat de multe ori împreună

Citeste si: “Am o viață foarte activă.” Cristi din Banat, despre ocupația lui din Spania, și motivul pentru care a dispărut din luminile reflectoarelor- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Citeste si: Larisa și Adrian de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația lor: „Vreau să îmi fac o familie. Și ea își dorește la fel”

Citeste si: Dr. Adina Alberts, despre falsului medic Matteo Politi: ”Autoritățile cunoșteau situația. Am făcut sesizare pe la mijlocul lunii noiembrie”

Declarația unei foste paciente

O fostă pacientă care a trecut prin cabinetul faslului medic s-a cutremurat când a auzit că a ajuns pe mâinile unui impostor care ar fi putut să-i pună viața și sănătatea în pericol. Femeia pe nume Camelia a mers la Matthew pentru a-și face o intervenție la nivelul buzelor, la recomandarea unei prietene care îi călcase și ea pragul. 

„Nu mi-a trezit nici măcar o suspiciune. Părea profi, m-aș mai fi dus încă o dată la el, dacă era cazul. Pe de altă parte, la nivel profesional și deontologic, nu mi se pare normal. Vă dați seama că mă sperie”, a declarat Camelia. 

Mărturiile celor care au lucrat cu el

Deși a reușit să păcălească foarte mule paciente, dar și pe alți medici, unele persoane din domeniu și-au dat seama că ceva era în neregulă.

„L-am văzut pe medic cum a intrat în grupul operator cu mâinile jos, și nu ridicate, așa cum e procedura!”, a spus una dintre asistente, potrivit Libertatea. „Am tresărit când am văzut că nu știe să-și pună mănușile”, a spus o altă asistentă.

„Sunt plecat din țară cu probleme de familie”, a spus medicul în cauză, potrivit sursei citate în momentul în care a fost contactat. Colegiul Medicilor București a confirmat cazul. "Am sesizat organele de urmărire penală".

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este vedeta care mergea la „medicul cu opt clase”! Era prietenă cu el și s-au afișat de multe ori împreună

Doamne, cum s-a îmbrăcat iubita lui Victor Slav la o întâlnire cu prezentatorul tv! Bruneta este incredibil de sexy!

Incredibil, cine i-a plătit biletul mamei Ioanei Condea pentru a o aduce pe fiica ei moartă în țară

Vin 3 zile foarte aglomerate la serviciu pentru 5 zodii. Fiți răbdători și veți fi răsplătiți

Vestea cruntă dată de MONICA POP! Anunțul făcut în direct la Antena 3

Se oferă 5.000 de euro de persoană! Nicolae Ciucă a făcut anunțul momentului, în urmă cu puțin timp. Cine va putea beneficia de bani

Cele mai scumpe alimente din decembrie. Masa de Crăciun, un lux pentru mulți români

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies