Declarație șoc la scurt timp după moartea lui Răzvan Ciobanu! ”La început, nu ne plăceam! Nu a fost dragoste la prima vedere”  

Adina Buzatu a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre Răzvan Ciobanu și primele lor întâlniri

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Moartea neașteptată a lui Răzvan Ciobanu a îndurerat toată lumea showbiz-ului din România! Poate tocmai de aceea, oamenii care l-au cunoscut și l-au respectat au ținut să spună câteva cuvinte despre el, ca persoană.

”E o zi nefericită pentru lumea modei și în general pentru toți cei care îi erau cunoscuți. Răzvan era unul dintre oamenii foarte calzi, foarte buni. Băiatul teribil al modei, pentru că era original, era extravagant, dar un prieten de nădejde. Am lucrat ani de zile împreună”, a  declarat Adina Buzatu.

Citeste si: Diana are gând de măritiș cu Aurel de la Insulă! Uite când vor să facă nunta

Citeste si: Vica Blochina rupe tăcerea! Adevărul despre relația dintre Răzvan Ciobanu și familia lui: „Eu nu l-am văzut niciodată fericit”

Citeste si: Soţia lui Anghel Iordănescu s-a păcălit cu afacerile imobiliare! Valeria a câştigat doar mărunţiş de pe urma firmei unde este administrator!

fara descriere

Adina Buzatu a vorbit despre primele întâlniri cu Răzvan Ciobanu! ”Ne știam de mici”

În premieră pentru reporterii WOWbiz.ro, stilista a menționat că îl cunoștea pe regretatul creator de modă de când erau tineri, pentru că mama sa i-a fost dirigintă.

Adina Buzatu a vorbit despre primele întâlniri cu Răzvan Ciobanu cu lacrimi în ochi! ”Ne știam de mici, dar a urmat o perioadă în care nu ne-am văzut deloc. Ne-am întâlnit în lumea modei! Nu a fost dragoste la prima vedere, cred  că nu ne plăceam foarte tare, dar ne-am apropiat în timp. Încet, încet, am devenit prieteni foarte buni și ne-am ajutat. Este o pierdere imensă pentru mine, fiindcă era un om minunat”, a conchis stilista.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate