Dezvăluiri exclusive despre ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi în cel mai controversat show al momentului

Show-ul ”Ferma” este, la această oră, una dintre cele mai controversate emisiuni de pe micul ecran, iar comportamentul vedetelor de acolo a șocat întraga țară, scenele pline de nuditate, controersele și discuțiile pe teme sexuale fiind prezente în aproape fiecare episod.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Toată lumea se plânge de lipsa hranei. Cu toate acestea, susțin sursele noastre, lucrurile nu stau chiar așa. E adevărat, toți băieții au slăbit suficient de mult pentru a deveni greu de recunoscut, campion fiind Cătălin Moroșanu care a ”scăpat” de 17 kilograme, dar, în schimb, fetele se plâng de faptul că sunt departe de forma care le-a făcut, mai mult sau mai puțin, celebre.

Citeste si: Brigitte Năstase a făcut show XXX la Fermă! Și-a arătat sânii de față cu toată lumea! „I-am pus eu mâinile”

Citeste si: Adevărul despre Cătălin Moroșanu! Nici nu se poate gândi la o luptă cu Daniel Ghiță din cauza unui show TV

Citeste si: Ce surpriză! Cine a câștigat concursul „Ferma”! Nimeni nu se aștepta la acest deznodământ

”Fetele au pus, toate, pe ele. Unele mai mult, altele mai puțin. Cel mai bine, la categoria greutate, stă Otilia Bilionera, ea a pus doar vreo trei sau patru kilograme. Dar, pentru altele, e un adevărat dezastru, mai ales că vorbim de un Miss, că vorbim de o femeie care, probabil, mizează enorm pe imaginea proprie pentru a-și vinde produsele. Oricum, acolo mâncarea a fost puțină și, probabil, fetele s-au îngrășat din cauza a ceea ce au avut pe masă, nu din cauza că au făcut excese alimentare. Cred că ar fi mâncat orice, de foame... La ele, cum nu au mai ținut dietă, s-a depus imediat, dar băieții nu aveau, oricum, suficiente calorii pentru a fi satisfăcuți”, ne-a spus una dintre persoanele implicate în producția show-ului.

Mai mult decât atât, chiar dacă deja show-ul a ajuns la final, iar concurenții au ajuns deja acasă, recuperarea lor merge destul de greu. ”Fetele se chinuiesc să scape de kilogramele în plus doar din dietă, la sală nu merg până nu se difuzează ultimul episor al emisiunii. Apoi își vor reîncepe viața normală, a lor. Dacă nu mă înșel, Otilia Bilionera are deja câteva concerte programate, prin străinătate, chiar de Paște. Oricum, mai au mult de recuperat”, ne-a mai spus sursa citată.

                                                                                                       

Show-ul, plin de momente scandaloase

De-a lungul celor câteva luni de filmare, ”Ferma” a reușit să se transforme în cel mai controversat show al momentului. Scandalurile, acuzațiile făcute de Brigitte Sfăt și de Cream, una la adresa celeilalte au dat tonul. Apoi, nuditatea a fost la ea acasă, mai toate concurentele arătându-și, cu generozitate, sânii, fie în public, fie când făceau baie, la comun. Relația dintre Florin pastramă și Brigitte Sfăt a aprins spiritele în lumea showbiz-ului, cua tât mai mult cu cât, amândoi, erau lgodiți în momentul în care au ajuns la fermă. Apoi, momentele în care Cătălin Moroșanu este umilit de Cătălin Zmărăndescu au făcut deliciul lumii sporturilor de contact, cu atât mai mult cu cât luptătorul în activitate, învins de cel retras, a fost, apoi, machiat de acesta, dându-i și mai multă ”apă la moară” lui Daniel Ghiță pentru a-l umili.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: