Declaraţie şocantă a lui Cristi Minculescu la 60 de ani! ”Viaţa este fragilă şi trebuie să fiu mai bun”

Cristi Minculescu a vorbit despre ce consider că este mai important în acest momente

Autor: C.I.

Cristi Minculescu, etalonul incontestabil al muzicii rock din România şi simbolul trupei “Iris”, împlineşte astăzi 60 de ani de viaţă şi 40 de ani de la debutul muzical, moment în care a luat naştere şi celebrul salut “Bună seara, prieteni!”.

Cristi Minculescu a dat o declaraşie suprinzătoare! Totul după transplant!

În 2009, medicii germani i-au salvat viaţa lui Cristi Minculescu! La vremea respectivă, fostul solist de la Iris a fost diagnosticat cu hepatorenala ereditară, o boala moştenită de la tatăl lui, caracterizată prin apariţia unor chisturi pe ficat şi rinichi! A fost

nevoie atunci de un transplant pentru ca artistul sa poata supravietui, iar cea care i-a dat o bucata din ficatul ei a fost chiar soţia, Rodica! (intră să vezi cum a câştigat Cristi Minculescu procesul cu Iris)

 

 

 

 

Acum, Cristi Minculescu pare mult mai responsabil! Drept dovadă, la împlinirea a 60 de ani, el a dat şi o declaraţie surprinzătoare pentru fanii săi!  “Până în acest moment al vieţii mele am învăţat care sunt lucrurile cu adevărat importante, că viaţa este fragilă şi că trebuie să fiu mai bun, mai prezent în viaţa celor dragi mie, mai îngăduitor – chiar şi cu mine însumi, dar în acelaşi timp mi-am dat seama că nu mai este loc de ezitări sau de evitat probleme nerezolvate.

Azi, mă simt foarte bine la 60 de ani: mai sănătos şi plin de viaţă ca oricând. Mă simt puternic şi dornic să fac şi să învăţ lucruri noi”, a spus Minculescu, care pe plan profesional colaborează de o bună bucată de vreme cu apreciatul manager Radu Groza!
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Rockerul Cristi Minculescu si-a vizitat casa copilariei! “Camera mea era la strada” Cum arata locuinta din Craiova | DEZVALUIRI

Lovitura pentru Cristi Minculescu! Cine i-a luat locul in Iris, ca invitat special, pentru spectacolul aniversar - 40 de ani de la infiintarea trupei

Un nou scandal zguduie trupa “Iris”! Dupa despartirea de Cristi Minculescu, fanii sunt revoltati! "Concert aniversar 40 de ani, cu 80% membri noi?"

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

Adevărata revoluție în lumea financiară mondială. Acum, toată lumea vorbește despre asta

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Dezvăluiri-bombă despre AstraZeneca. Ce se ascunde în spatele utimelor decizii privind vârsta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies