Declarație șocantă a lui Hamude! "Fetele m-au votat să plec din ură"! Dezvăluiri incredibile la o săptămâna de la ieșirea din casă Puterea dragostei

Hamude a spus clar care a fost motivul pentru care fetele l-au eliminat de la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

La zece zile de la plecarea din casa Puterea dragostei, Hamude spune adevărul despre fetele din competiție și decizia lor de a-l vota în seara eliminării.

Dacă până acum, în toate declarațiile date, "clienți" i-au fost Ricardo și Raluca, ei bine, cu trecerea timpului, striperr-ul a vrut să dea, în sfârșit, cărțile pe față și să nu mai evite adevărul pe care el îl percepe în aceste momente.

Citeste si: Accident cumplit! Un tânăr de 23 de ani a murit pe loc după ce s-a întrecut cu maşina cu un prieten

Citeste si: Costin Gheorghe, momente grele! Nepoata lui a ajuns de urgență la spital

Citeste si: Cele mai frecvente 4 greseli pe care barbatii le fac in dormitor

Citeste si: Cele mai frecvente 4 greseli pe care barbatii le fac in dormitor

fara descriere

Hamude șochează după eliminarea de la Puterea dragostei! Ce fata nu l-a putut vota să părăsească show-ul și, implicit, casa

Astfel, Hamude șochează după eliminarea de la Puterea dragostei prin ultimele sale afirmații. Controversatul bărbat le-a spus, în premieră, reporterilor Wowbiz.ro, că motivele îndepărtării sale sunt legate de răutatea anumitor persoane din competiție. "Fetele m-au votat să plec din ură!!! Așa au considerat ele! Însă, nu mă refer la toate, fiindcă ar fi urât și nici real. Voi da numele exacte. Mari, Simona, Simina, Valentina și Raluca. În rest, la celelalte, eu m-am dus să le cer să plec din casă, am rugat-o pe Roxana, pe Deea, chiar și pe Bianca. Ultima dintre ele mi-a scris numele acolo, nu pentru că ar fi participat la un complot, așa cum s-a vehiculat, ci fiindcă am vorbit cu ea. Aceasta este realitatea. Și asta a fost. Cert este că doar Deea nu a vrut să mă voteze, mi-a spus că nu a putut, apoi chiar mi-a trimis un mesaj emoționant", a declarat Hamude.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate