Scene incendiare între Faimoasa Cătălina Șeicaru și Roxana Vancea! S-au sărutat și imaginea a fost făcută publică: „Ai fost cu ea împreună?”

Roxana Vancea și Cătălina Șeicaru au fost protagonistele unor scene incendiare. Cele două concurente Exatlon s-au sărutat și imaginea a fost făcută publică.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Frumoasa Cătălina Șeicaru este una dintre Faimoasele care au reușit să reziste până acum în competiția Exatlon, deși nu este sportivă de performanță. Tânăra este una dinrte cele mai bune prietene alea Roxadnei Vancea, fapt ce ce se poate observa cu ușurință din imaginile pe care cele două le-au publicat pe paginile lor de pe rețelele de socializare.

fara descriere

Fosta și actuala concurentă Exatlon au mai multe fotografii împreună, iar Roxana Vancea a și dezvăluit că are o relație foarte apropiată cu modelul Cătălina Șeicaru.

Citeste si: Scandal la Puterea Dragostei! Lavinia a făcut-o praf pe Larisa: „O femeie cu coloană vertebrală nu ar sta cu un bărbat ca Adrian”

Citeste si: Andy a părăsit Puterea Dragostei! Cum a reacționat când i s-a dat ocazia să vorbească, pentru ultima dată în emisiune, cu Roxana

Citeste si: Bomba anului in showbiz! None de la Puterea Dragostei s-a combinat cu Loredana Chivu. Imagini exclusive

fara descriere

Cătălina Șeicaru și Roxana Vancea s-au sărutat pe buze

Pe pagina de Instagram a Cătălinei Șeicaru există o fotografie în care Roxana Vancea o sărută pe buze. Ea are, însă, o relație cu un bărbat, așa că orientarea ei sexuală nu a fost pusă la îndoială de prea mulet persoane. Cu toate astea, o tânărără a luat-o la întrebări printr-un mesaj public. „Cătă, ai fost cu Roxana împreun? Cum să o pupi pe buze?”, i-a scris ea.

Citeste si: Detaliul terifiant descoperit la un artist de la noi într-o poză din vacanță! Ce au observat fanii, la ultima lui apariție: ”Wtf! Mi se zbârlește pielea!”

Citeste si: Imaginile în care Andy o lovește pe Roxana! S-a văzut pe filmare cine spune adevărul, iar ea s-a dezbrăcat pentru a-și arăta vânătaia: „E proaspătă”

Citeste si: A murit de supradoză moderatorul emisiunii ”Trădați în Dragoste”, versiunea americană. Avea doar 30 de ani

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate