Declarații în premieră! Bogdan Mocanu spune adevărul! ”Totul a fost programat”! Fostul concurent, victima unei înscenări în scandalul amoros cu Bia de la Puterea dragostei?!

Bogdan Mocanu vorbește în premieră despre imaginile în care se presupune că ar fi avut o legătură cu Bia de la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

Pus la zid de câteva zile bune, Bogdan Mocanu a decis, în sfârșit, să își spună punctul de vedere într-o poveste încâlcită, plină de intrigi, în care el este mai mult o victimă decât băiatul rău, așa cum s-a dorit să fie prezentat de anumite persoane din preajma lui! Poate părea ciudată o asemenea abordare, dar adevărul are sensul său și doar spus de personajul principal poate ajunge la cei care urmăresc și despică de multe ori firul în patru.

Bogdan Mocanu, adevărul despre imaginile de la pensiune! ”Totul a fost programat, chiar și venirea mea de a-l lua pe Jador din acea locație a fost indusă tot de ele, de Bia și de prietena ei”

Toată lumea știe că, la puțin timp după despărțirea temporară de Andra Volos, iubita lui, Bogdan Mocanu și Bia de la Puterea dragostei au fost surprinși împreună de camerele de luat vederi ale unei pensiuni. Împreună cu cei doi foști concurenți se mai aflau o prietenă bună a brunetei și Jador. Două vloggerițe au postat în mediul online o serie de imagini compromițătoare cu ei și au explicat că Bogdan Mocanu și Bia s-au sărutat pe terasa vilei și la un moment dat au întreținut și relații intime. Toate aceste informații au venit ca un bumerang pentru câștigătorul primului sezon de la Puterea dragostei, care pare crucificat în umta evenimentelor așa-zis amoroase.

”Am observat că există oameni, care își ghidează obiectivele și viața după premisa nu există reclamă negativă sau pozitivă, există doar reclamă. Acelor oameni ar trebui să li se aducă aminte de limite. Când spun oameni este poate un termen prea general, dar în cazul acesta, în care eu sunt implicat, este vorba doar despre o femeie care în loc să emane feminitate, discreție și o timiditate specifică reprezentantelor sexului frumos, dacă vreți tipic feminină, ea a făcut o serie de lucruri incredibile, de denigrare, pe care niciodată nu mi le-aș fi imaginat. De fapt, vă spun cu mâna pe inimă, după o asemenea situație care a dus la un scandal incredibil, că nu pot să cred căt de departe pot merge unele persoane doar ca să demonstreze ele ce cred că este bine, ce este în favoarea lor, când, în realitate, imaginile pe care le-a văzut toată lumea pot fi interpretate în fel de fel de moduri.

Din câte se poate observa în imagini, eram mai mulți la pensiune și dacă am sta să interpretăm, am putea să ne imaginăm că a fost o orgie, ceea ce este departe de adevăr! Acolo, nu s-a întâmplat nimic, se poate vedea și pe camerele de supraveghere ale locației...Însă, ce a urmat, prin prezentarea filmulețelor, a dus la situații dure pentru mine și departe total de realitate. De aceea, am plecat singur într-o căutare a adevărului. Nu mi-a venit să cred care a fost scopul de fapt al tuturor acestor prezentări de imagini publicului. Totul a fost programat, chiar și venirea mea de a-l lua pe Jador din acea locație a fost indusă tot de ele, de Bia și de prietena ei. Se vede foarte clar, dacă se urmăresc secvențele, că noi, băieții, le-am refuzat, că inițial, le-am dat jos din mașină, am plecat și apoi la insistența lor la Jador, ne-am întors să mai stăm de vorbă, pentru că era târziu. Acolo s-a terminat totul. Restul este poveste...”, a comentat Bogdan Mocanu în premieră pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Livian are probleme cu banii? A incercat sa se imprumute de la mai multi prieteni!

Citeste si: El este fratele lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”. Imagini exclusive cu Vlad Mocanu

Citeste si: Jador, mărul discordiei dintre Mocanu și Andra: „El niciodată nu l-ar fi văzut pe Mocanu împreună cu mine”

”Imaginile care au apărut în presă au fost luate de prietena Biei fără știrea proprietarei. Culmea, s-au folosit de un pretext jalnic”

În premieră pentru WOWbiz.ro, Bogdan Mocanu a spus clar, minut cu minut cum au acționat fetele, Bia și prietena ei, pentru a-și pune planul și mai bine în aplicare.

”Toate imaginile care au apărut în presă au fost luate de prietena Biei fără știrea proprietarei. Culmea, s-au folosit de un pretext jalnic, și anume că și-au pierdut o brățară ca să le poată fi arătate înregistrările, iar ele, pe ascuns, au filmat telefonul patroanei care le prezenta filmul, asta fiind o altă piesă din puzzle-ul lor ca să ne plaseze pe noi, pe mine și pe Jador, acolo. Din câte am înțeles, s-au ajuns așa de departe, ca să vedeți cât de inventivă poate fi mintea unui om, încât, din informațiile primite, repet nu știu dacă este adevărat sau nu, ele ar fi ajuns și în preajma locuinței mele să facă poze, pentru a da de înțeles că au fost și la mine acasă, lucru care nu s-a întâmplat niciodată...să aduc pe cineva aici”, a mai spus fostul concurent de la Puterea dragostei.

Bogdan Mocanu, victima unei înscenări în scandalul amoros cu Bia? ”Am vrut să inițial să merg în instanță, dar acum, doresc doar să-mi canalizez energia pe Andra, ea este totul pentru mine ” 

Din relatările bărbatului se poate ajunge la o concluzie. Bogdan Mocanu a fost victima unei înscenări în scandalul amoros cu Bia de la Puterea dragostei, poate din acest motiv și-a dorit, în primă fază, să ajungă și în instanță. ”Am vrut să inițiez un proces, dar mi-am dat seama că nici patroana locației nu are nicio vină, iar apoi am dorit să deschid un altul în care să o acuz pe Bia și pe prietena ei, fiindcă mi se pare inadmisibil ce s-a întâmplat și de necrezut. Însă, am vorbit cu tatăl Biancăi, care m-a făcut să mă pun un pic în locul său și am înțeles situația, am decis să îmi retrag toate acuzațiile, să îmi concentrez toată energia pe care o mai am după această perioadă pe Andra, să o fac să înțeleagă că este totul pentru mine, să îi recâștig încrederea, pe care am muncit să o contruiesc în atâtea luni cât am fost împreună și pe care am pierdut-o într-o secundă. O să îi dau timp de gândire Andrei, afirm și suțin în continuare că vreau să fie mama copiilor mei, dar dacă ne despărțim, știm amândoi totuși ceva...încă ne iubim și se risipește totul din cauza unor intrigi care, dacă la sfârșit, stăm să tragem linie, nu a avut nici măcar un scop. Nimeni nu a avut nimic de câștigat, NIMENI.

În ceea ce o privește pe Bia, aveam tot dreptul să o denigrez, nu mint că și eu am avut pornirea de a fi violent la nervi. Bine, la supărare, oamenii spun chestii pe care poate nici nu și le-ar fi imaginat că le au în cap vreodată,dar imediat când te calmezi, îți dai seama de cine ești tu, cât au muncit părinții tăi la educația ta și nu ar fi mândri de ce ai făcut. M-am calmat și am încercat să gândesc pozitiv și atât! Restul, ce va vrea Dummezeu, așa să se întâmple”, a declarat Bogdan pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Citește și:

Andra Volos, premoniție cutremurătoare în noaptea infidelității lui Mocanu: „M-am trezit din somn plângând și...”

Ce mamă tânără are Andra de la Puterea Dragostei! De la ea a moștenit frumusețea

Revoltător! Politicianul care a ieșit la pensie cu 3000 de euro după ce a lucrat doar un an în magistratură

Bia de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce s-a aflat că și-a petrecut noaptea cu Bogdan Mocanu

Asta înseamnă cu adevărat o dramă! Ce se întâmplă cu familia Ellei de la Puterea Dragostei! Concurenta e în stare de șoc și se teme pentru părinții ei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies