Declarații șocante ale criminalului de la Săpoca: ”Am crezut că sparg păpuși...”! Continuarea e cutremurătoare

Criminalul de la Săpoca a făcut declarații șocante în fața anchetatorilor. Masacrul de la Spitalul de la Psihiatrie s-a soldat, până acum, cu 5 morți.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

„Am crezut că sparg păpuși, iar la ultima am văzut sânge și mi-am dat seama că am ucis oameni”, a spus Nicolae Lungu, potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Libertatea.

Criminalul din Săpoca a recunoscut. Motivul halucinant pentru care şi-a ucis colegii de salon

Criminalul din Săpoca le-ar fi spus oamenilor legii că totul ar fi pornit de la un conflict pe care l-ar fi avut cu un coleg de salon.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat, luni dimineaţă, că bilanţul morţilor în cazul tragediei de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca a ajuns la cinci, după ce o pacientă în vârstă de 88 de ani a murit, duminică noapte, la Floreasca.

“Din păcate vorbim despre 5 decese, pentru ca unul dintre pacienţii aflaţi la spitalul Floreasca, pacient de 88 de ani, un pacient cu multiple comorbidităţi a decedat în cursul nopţii trecute”, a declarat Sorina Pintea.

Sorina Pintea a coordonat ancheta internă de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca, după ce cinci persoane au murit şi mai multe au fost rănite grav de un pacient, care și-a atacat colegii de salon cu un stativ de perfuzii. Managerul Spitalului de Psihiatrie din Săpoca a demisionat după masacru.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate