Vedete

DECLARAȚII ȘOCANTE!  ”Simina era foarte speriată de Jador”! Ce a determinat-o pe concurenta de la Puterea Dragostei să renunțe la cântăreț

None a aruncat bomba la ieșirea din casa Puterea Dragostei! Bărbatul a dezvăluit că Siminei îi este teamă de Jador

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Simina și Jador au format o pereche la Puterea Dragostei și oamenii care i-au susținut au crezut că în povestea lor curge numai lapte și miere! ”O iubesc enorm, practic m-am îndrăgostit de ea din primul moment în care am văzut-o! Eram uluit de frumusețea ei și am sperat din tot sufletul să fie femeia care să mă completeze pe mine toată viața”, a spus Jador, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Din păcate din marea iubire, situația s-a schimbat total în acest moment! Cei doi s-au despărțit brusc și cu scandal, iar bruneta nu mai știe cum să pună capăt furiei manelistului!

Citeste si: Eugenia, fosta ispită de la „Insula Iubirii”, a născut! Au ales deja numele bebelușului

Citeste si: Raluca a plâns la "Puterea Dragostei"! Este geloasă pe Roxana! Ricardo a avut o reacție violentă

Citeste si: Anna Lesko a încins imaginația bărbaților: „Mă pricep la scule”

Simina de la Puterea Dragostei este speriată de Jador! ”Nu vrea să stea la el”

Mai mult, reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că Simina de la Puterea Dragostei este speriată de Jador și de felul în care el ar putea să acționeze în viitor! Ieșit din competiție săptămâna trecută, None a venit și cu o dovadă în acest sens. ”Simina mi-a spus că îi este frică de Jador, și nu de acum, de când a ales să nu mai fie cu el, ci mai demult! Chiar îmi zicea…dacă mă duc acasă, mă acaparează, vrea să stau la el! Nu vreau acest lucru, fiindcă noi nici nu ne cunoaștem”, acestea au fost cuvintele pe care mi le repeta mereu! Eu însă am încurajat-o, am vorbit cu ea și i-am spus să țină cont doar de ce simte și să nu se gândească la nimic altceva. Decizia stă numai în mâinile ei!”, a declarat None pentru WOWbiz.ro!

Totuși, nici Jador nu a rămas dator cu o explicație la cele auzite și a replicat imediat! ”Domnișoara Simina de la Puterea Dragostei este speriată de Jador?!! Nu e nevoie să se gândească la așa ceva! Vă spun un lucru, la ieșirea din show, Simi nu trebuia să stea neapărat la mine, putea să se întoarcă la Timișoara! Mă duceam eu săptămânal la ea, sau putea să vină ea la mine Nu am făcut niciodată nici măcar o presiune asupra sa și toată lumea știe acest lucru! Nu i-am spus, stai la mine că te omor, Doamne ferește! Am lăsat-o să aleagă, cred că s-a înțeles greșit! Eu nu sunt un tip agresiv de felul meu, din contră, am iubit-o din tot sufletul meu”, a declarat manelistul, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto