Deea și Adrian de la Puterea Dragostei și-au declarat război! ”Nu mă confunda cu iubita ta! Eu mă mândresc cu trecutul meu” EXCLUSIV

În afara casei de la Puterea Dragostei, spiritele s-au încins între Deea și Adrian, iar cei doi și-au aruncat cuvinte grele.

Autor: C.L.

In articol:

Totul a plecat de la declarațiile Deei în emisiunea Teo Show. Concurenta eliminată în gala de sâmbăta trecută a dezvăluit în emisiunea Teo Show că Adrian și Larisa s-au despărțit.

  ”Larisa și Adrian. La un moment dat am simțit că se plac, că se doresc, el suferea că ea e acasă, am văzut scene nu foarte ok în care el plângea. Suferea tare. Cred că am rămas cu aceeași părere. Din partea ei nu era la fel. Am considerat că s-a folosit de el ca să reintre în casă. Nu s-a mai întors după vacanța de Paște, nu știu de ce. Dar nu ne-a convins că a făcut-o pentru Adrian. Am aflat că ea e acum în Franța, și nu e cu el în Franța”, a declarat Deea la Teo Show.

 

Adrian, despre Deea de la Puterea Dragostei ”Ești o femeie fără aspirații de la viață”

Deranjat de cele afirmate de Deea, Adrian a luat atitudine și a infirmat zvonurile conform cărora Larisa l-a părăsit.

În plus, el a atacat-o pe Deea.

”Și Deea! Te rog eu frustato, faci greva foamei. Larisa a plecat în Franța pentru două zile la tatăl ei, nu e ceva wow. Eu am rămas acasă, eu fac meditații aproape non-stop. Desenez opt ore pe zi. Mulți nu știu poate, dar mă pregătesc pentru examenul de facultate.(...) Iar despre Deea, mă bucur pentru ea că a participat la această emisiune, are clientelă și sper să nu moară de bani! Dacă nu te-au vrut bărbații din casă, sper că te vor vrea cei

care îți vor da bani. Să nu-i dezamăgești, așa cum l-ai dezamăgit pe Bogdan Iordache.

Citeste si: Ion Şmecherul era în concediu când A MURIT! Iată ce l-a ucis pe tânăr. Culiță Sterp a făcut precizarea- bzi.ro

Citeste si: Deea, un nou atac dur la Jador! ”El și Simina au avut doar o dragoste virtuală! În realitate, lui nu îi place de nimeni din casa Puterea dragostei” EXCLUSIV

Citeste si: Deea de la Puterea Dragostei aruncă bomba despre Bogdan Mocanu ”S-a supărat atât de tare pe Bianca...”

Una ești în poze, zero în viața reală. Îți permiți tu să comentezi relația mea, când tu nu ai fost capabilă să-ți faci una în casă. Scuză-mă, ești prea bătrână, măi mămico! Oricum ești o femeie fără aspirații de la viață, minimul pe economie este viața ta, vrei să te mint? Nu ți-o mai da în texte cu subiecte de genul, că ți-o dai cu cine nu trebuie. La vorbe îți dau DEX-ul și tot nu ajungi la nivelul meu și al Larisei”, este mesajul transmis de Adrian, pe pagina lui de socializare.

Deea, despre Adrian de la Puterea Dragostei ”Nu mai fiți frustrați”

Nici Deea nu s-a lăsat mai prejos! Imediat ea a vrut să-i dea o replica lui Adrian, fostul concurent de la Puterea Dragostei.

”Adrian, nu știu de ce te-a deranjat atât de tare faptul că mi-am dat și eu cu părerea vizavi de relația ta, așa cum și tu ți-ai dat cu părerea despre mine, dar pe mine nu m-a deranjat... drept urmare până acum nu ți-am dat nicio replică la toate răutățile pe care le spuneai despre mine. Era pur și simplu părerea ta. Am spus că nu cred în relația voastră când se vede clar că nu există așa ceva: ai luptat să o aduci în casă ca la scurt timp după, să vă  rugați de noi să te eliminăm lăsând-o singură acolo. Care a fost scopul? Ați avut unul, drept urmare ai rugat susținătorii tăi să o voteze... ce sperai? Să iasă favorita publicului? Îmi pare rău că nu s-a putut. Bianca a fost mult mai puternică în voturi. De ce nu s-a mai întors? Și-a dat seama cumva că nu are nicio șansă la cei 1500 de euro cu toate voturile tale? Nu-mi spune că nu îi trebuiau pentru că am văzut situația financiară destul de precară a Larisei!

Citeste si: Larisa, dezvăluiri exclusive despre motivul pentru care nu mai apare la ”Puterea Dragostei”! A spus totul despre Adrian

Citeste si: Adrian de la "Puterea dragostei” face dezvăluiri! Bianca l-a chemat pe Alex Oianu la hotel: „Mi-am dat seama...”

Nu te lega de gradul meu de cultură pentru că nu știu care pe care a corectat și de câte ori. Nu îmi amintesc ca tu să mă fi corectat vreodată sau altcineva, în schimb eu pe tine da! Ai spus că acum am clientelă deoarece sunt mult mai cunoscută. Te rog nu mă confunda cu iubita ta. Eu am o imagine bună și un trecut cu care mă mândresc! Deci "nu îmi plac morcovii"... nu mai fiți frustrați oameni buni și acceptați-vă trecutul, este al vostru !”, i-a răspuns Deea lui Adrian. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan Mocanu, declaraţie bombă despre Deea! Vezi de ce a votat cu adevărat eliminarea ei! "Niciun bărbat nu mergea spre ea" EXCLUSIV!

Promo Puterea dragostei 14 mai. Roxana înnebunește de nervi când Mocanu vrea să se ducă în camera roșie cu Ana-Maria! "Dacă era singură, rămânea fără păr în cap"

Bombă la Puterea Dragostei! Jador spune adevărul despre eliminarea Deei! "Am votat-o pentru că niciun bărbat nu o plăcea" EXCLUSIV!

4 nativi vor lua decizii noi în viață începând cu săptămâna viitoare

Pfizer dă o super lovitură! Anunțul venit de la cel mai înalt nivel! Se întâmplă în curând

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Tensiuni fără precedent la Antena 1. Vedetele postului s-au răzvrătit. Rivalii de la PRO TV, dați exemplu

EXCLUSIV | K.O. devastator pentru Moroșanu: ”Se plimbă cu caravana”. Lovituri sub centură și pentru frații Stoica

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies