Delia, afectată de coronavirusul din China. Ce i s-a putut întâmpla la hotel

Delia nu a reușit să se bucure pe cât și-ar fi dorit de vacanța exotică de trei săptămâni din Asia. Aflată în Singapore, cântăreața a fost afectată de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

fara descriere

Delia nu a putut să-și părăsească resortul în care a fost cazată în Singapore din cauza virusului mortal din China. Cântăreața nu s-a bucurat pe cât și-ar fi dorit de ultimele zile de concediu. 

Citeste si: Delia, primele fotografii din copilăria ei. Reacţia fanilor: "În sfârşit o poză cu tine goală pe net"

Citeste si: VIDEO | Reacţia Deliei în momentul în care au venit colindătorii la uşa ei. Internauţii au certat-o: "Urât că nu le deschizi"

Citeste si: Delia își dorește o fetiță: „Mergem cu încredere înainte”

Vedeta și-a anunțat fanii de pe Instagram de neplăcuta veste. A mai adăugat că se va întoarce acasă curând și că va veni ”direct la muncă”.

fara descriere

Coronavirusul din China continuă să se răspândească

Coronavirusul din China, cunoscut sub numele 2019-nCoV, a ucis până acum 17 persoane și a îmbolnăvit aproape 2.000 de oameni. Pe măsură de coronavirusul se răspândește, autoritățile devin mai vigilente. Nu numai China este afectată, virusul continuă să se răspândească în toate colțurile lumii: Statele Unite, Irlanda, Marea Britanie și chiar România. (Citește și: Decizie fără precedent din cauza coronavirusului. Ce se întâmplă în China?)

Virusul se răspândește foarte ușor, este extrem de contagios și ar fi provenit de la două specii de șerpi care trăiesc în provincia Hubei, zona Wuhan din China, aglomerarea urbană de unde a pornit focarul de infecție.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate