Imagini șocante dintr-un club din România! Un bărbat a fost ucis cu bestialitate de un fost pușcăriaș, eliberat în baza recursului compensatoriu

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost ucis cu bestialitate de un recidivist, eliberat în baza recursului compensatoriu.

Distribuie pe:

Imagini șocante dintr-un club din România! Un bărbat a fost ucis cu bestialitate de un fost pușcăriaș, eliberat în baza recursului compensatoriu
Bătaie club


In articol:

Cazul șocant a avut loc în luna ianuarie a anului trecut, într-un club din Mediaș. O ceartă între doi bărbați s-a transformat într-o crimă. Cei doi au început să se certe în club, după care au fost dați afară de paznici.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, victima a intrat în club alături de mai mulți prieteni și s-au luat la ceartă cu recidivistul. După ce au fost dați afară, bărbatul în vârstă de 25 de ani a căzut, moment în care a fost atacat. ( Citește și: Un recidivist extrem de violent și-a atacat vecinii cu maceta! Scene de groază la Brăila)

 

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Victima a fost înjunghiată de 11 ori în picioare

Recidivistul a înjunghiat bărbatul în picioare de 11 ori, în timp ce alt atacator îl lovea cu picioarele în cap. Au fugit de la fața locului, iar victima a fost lăsată într-o baltă de sânge. Bărbatul a murit din cauza unei hemoragii severe provocată de loviturile de cuțit.

Tânărul decedat în urma scandalului

Citeste si: Opt violatori au fost închiși după ce victima lor de 13 ani i-a găsit pe Facebook

Citeste si: Panică în China! Locuitorii orașului Wuhan sunt izolați! Victimele coronavirusului sunt transportate în containere

Citeste si: Imagini cu Roxana și Manuela de la Puterea dragostei după bătaia. De la ce a pornit totul

Atenție! Imagini șocante! 

 

Atacatorul a mai fost închis pentru omor

Agresorul în vârstă de 30 de ani, Marius Rusu, a mai fost după gratii pentru omor, în anul 2010. Fusese condamnat la 12 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru două tentative de omor comise în anul 2008. A fost eliberat din pușcărie în baza legii recursului compensatoriu, iar acum fost reţinut din nou pentru omor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate