Delia Matache a mâncat carne de liliac, sursă a infecției de coronavirus! Cântăreața a ajuns cu bine în România

Delia Matache este unul dintre românii care a consumat carne de liliac, considerată a fi una dintre sursele coronavirusului din China.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

In articol:

Delia Matache e vedeta care a fost cea mai apropiată de coronavirus. Și nu o dată ci chiar de două ori. Cântăreața a povestit, cu ceva vreme în urmă că a consumat carne de liliac, una dintre sursele de la care a plecat isteria coronavirusului din China, alături de cea de șarpe.

fara descriere

Delia nu a consumat carne de liliac în China ci în Seychelles, o zonă neafectată de virus momentan. ”De data asta am mâncat carne de liliac. E bună, n-am avut habar ce este. Zici că e carne de pui”, a povestit Delia în 2013, într-o perioadă în care nu se descoperise existența virusului mortal care a speriat întreaga planetă.

Citeste si: S-a aflat! Care este animalul de la care provine coronavirus. Medicii avertizează că este foarte periculos

Citeste si: Coronavirus pisici: simptome și tratament

Citeste si: Familia bebelușului de 11 luni din Vaslui, mort de gripă, își strigă durerea: „De ce te- a ales pe tine Dumnezeu?”. În decembrie unchiul bebelușului a murit de TBC

Citeste si: Familia bebelușului de 11 luni din Vaslui, mort de gripă, își strigă durerea: „De ce te- a ales pe tine Dumnezeu?”. În decembrie unchiul bebelușului a murit de TBC

Delia, prinsă de coronavirus în Singapore

Delia a avut emoții și săptămâna trecută, când, în plină epidemie, a fost surprinsă în Asia. Cântăreața se afla în vacanță în Singapore și a fost ”sechestrată” pentru că acolo se raportaseră deja câteva cazuri de coronavirus.

fara descriere

”Nu am umblat azi. De când am aflat că au fost 3 cazuri aici. Am stat cuminți în resort. Mâine, în aeroport, punem măscuțe și sperăm să fie bine”, a scris Delia pe contul ei de soicalizare. Din fericire, Delia a reușit să ajungă și fără complicații în țară.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate