Vedete

Delia, oprită de poliție! Ce făcea în acel moment?! Paparazzii WOWbiz.ro au filmat-o pe cântăreață în ipostaze INCREDIBILE! VIDEO EXCLUSIV

Delia, oprită de poliţie când se plimba cu bicicleta! Uite ce s-a întâmplat apoi!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Delia este, fără îndoială, unul dintre cei mai iubiţi artişti ai ultimilor ani. Spectacolele ei se ridică la nivelul evenimentelor pe care le vedem la superstarurile mondiale din domeniul muzical, piesele ei devin imediat fenomene şi chiar imnuri pentru tânăra generaţie, iar stilul vestimentar al cântăreţei este o sursă de inspiraţie pentru multe soliste îndrăgite din România.

Citeste si: Moment de senzaţie la un concert al Deliei. Uite ce i-a făcut vedeta soţului ei, în văzul tuturor. Bărbatul a rămas...blocat. FOTO!

A, şi să nu uităm! Delia este şi jurată la două emisiuni populare, deci, la cât de tare este femeia aceasta în momentul de faţă, mai că te aştepţi să o vezi deplasându-se cu o coloană oficială, ca înalţii demnitari.

Delia, oprită de poliţie când se plimba cu bicicleta! Îmbrăcată colorat şi cu ochelari de soare cu inimioare, vedeta părea o puştoaică de liceu!

Ei bine, frumoasa noastră protagonistă ne-a "înşelat" aşteptările, paparazzii WOWbiz.ro surprinzând-o nu la bordul unui bolid de lux, cu bodyguarzi în faţă şi în spate, ci plimbându-se pe bicicletă, singurică, ziua în amiaza mare, pe lângă Herăstrău.

Îmbrăcată colorat şi vesel, cu ochelari de soare cu inimioare, ca o puştoaică de liceu, vedeta pedala de zor, când la un moment dat un poliţist a tras-o pe dreapta şi i-a dat nişte indicaţii.

Citeste si: IMAGINI SPECTACULOASE! Delia Matache a dat în mintea copiilor! Vedeta a ieșit în parc cu noua jucărie, iar soțul o supraveghează atent! VIDEO EXCLUSIV

Nu ştim exact ce i-a zis omul legii interpretei piesei "Despablito", dar când şi-a dat seama cu cine vorbeşte, dispoziţia i s-a schimbat în totalitate. Solista a plecat până la urmă, liniştită, iar când s-a îndepărtat de poliţişti a zâmbit cu poftă şi şi-a continuat plimbarea cu bicicleta.

Galerie foto