IMAGINI SPECTACULOASE! Delia Matache a dat în mintea copiilor! Vedeta a ieșit în parc cu noua jucărie, iar soțul o supraveghează atent! VIDEO EXCLUSIV

Delia Matache a dat în mintea copiilor. Cântăreața și-a luat o jucărie nouă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Delia Matache și-a luat o jucărie nouă și a ieșit în parc să se joace. Este vorba despre o trotinetă pe care Delia abia acum învață să o ”stăpânească”.

fara descriere

Sub privirile atente ale soțului ei, Răzvan, cântăreața s-a lansat în câteva slalomuri ce păreau destul de periculoase pentru oamenii care se plimbau liniștiți prin parc la ora respectivă. Asta pentrui că interpreta nu părea foarte sigură pe ea atunci când mergea pe trotinetă.

fara descriere

Echipată sport, cu tricou și pantaloni mulați, plus ochelari de soare, Delia a reuști să se integreze ușor în peisaj și să treacă neobservată. Asta și pentru că îi lipseau machiajul și cotumația de scenă care s-o transforme într-o divă.

Citeste si: Delia s-a fotografiat cu burta de gravidă! ”Cum îl cheamă?” - Răspunsul te va uimi

Citeste si: Mama Deliei, primul interviu după ce a devenit bunică a doua oară

Citeste si: Oana, sora Deliei, declarații despre sarcină! În trei săptămâni naște: ”Știi că toate femeile spun că sunt fericite că dau pe afară, dar...”

Una peste alta, la cât de copilăroasă este, Deliei Matache i-ar sta bine mămică, însă marea veste se lasă în continuare așteptată. Cântăreața are 37 de ani și este căsătorită de 7 ani cu omul de afaceri Răzvan Munteanu. Cei doi au dezvăluit în repetate rânduri că își doresc un copil iar anul trecut, Delia a fost surprinsă la o clinică de feritilizare din București.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate